Ahoj, předevčírem u nás brutálně pršelo, já chtěl projet jednu větší louži (spíš menší jezírko) na parkovišti, ale uprostřed mi voda ucpala vejfuk a auto mi tam chcíplo. Okamžitě jsme ho vytáhli, ale voda byla těsně nad výfuk a zatekla dovnitř. Hned po vytažení nastartovat nešlo (dusilo se to), tak jsem ho odtáhl do prudkýho kopce, a asi po hodině nastartoval OK, prošlapal a nechal běžet. Z vejfuku valil chvilku bílej kouř (pára), pak už normál. Volnoběh byl OK, držel.
Včera dopoledne taky v pohodě, ale odpoledne mi začal zlobit volnoběh, občas houpnou otáčky dolů a nahoru, nedrží přesně těch cca 900. Při jízdě všechno v pořádku, táhne, vše plynulé jako dřív. Jen mi občas pozlobí ten volnoběh (ne vždy).
Myslíte, že se ta voda mohla dostat až na lambda soundu a po dvou dnech ji zničit? Mohlo se něco stát katalyzátoru? nebu bude ještě trocha vody ve vejfuku (jezdím s tím celkem dost, tak už by se mohla vypařit).
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Voda ve výfuku :((
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Koukni jestli ti řemenice nenaházela vodu na svíčky, měl jsem naprosto stejný problém před dvěma týdny, vysušil jsem fajfky a bylo to v poho, dostala se mi voda až pod dekl 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
projed to tak dlouho aby se vše pořádně zahřálo a veškerá voda se vypařila pak vyloučíš chybu vlivem vody