Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dnesek DEN BLBEC

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Lafry »

tak sem dneska jel do prace a co se mi nestane, sjizdim z dalnice a kamion naproti vjel do meho pruhu v zatacce :-( Bohuzel ja ac nerad, tak sem trhl volantem a udelal sem skok pres svodidla :-( auto je Ok, ale kolo je KO :-( zde mate fotecky :-( a to nepisu, jak se mi to ted sere v praci :-( Obrázek
Obrázek
Obrázek
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lafry »

sorry, za tak velky fotky :twisted: ale aspon se to lepe vidi :lol:
DAVe_1

#3 Příspěvek od DAVe_1 »

skok pres svodidla a auto OK?? Kua muzes byt rad ze to tak dopadlo! Naky kolo vem cert....a prace? nasrat, bud to bude ok, nebo bude jina.. :wink:
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lafry »

DAVe píše:skok pres svodidla a auto OK?? Kua muzes byt rad ze to tak dopadlo! Naky kolo vem cert....a prace? nasrat, bud to bude ok, nebo bude jina.. :wink:

no, tak jako mel sem stesti, ty svodidla zrovna zacinaly, takze byly tak asi 5cm vysoky. dneska odvezu auto poradne na dilnu, tak snad bude vse OK
polly1

#5 Příspěvek od polly1 »

ku*wa to nasere..
psena
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

8O
psena
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od psena »

Jediny plus je, ze nemusis prezouvat tyhle gumy na jiny kola :D , jses na tom co se tyce vzorku hur nez ja a to je co rict :D
Zastavil ten kamion?Bohuzel stejne by se nci nevyresilo...v techdle chvili bys musel zustat na ceste a narvat to do nej celne ve svem pruhu aby to byla prokazatelne jeho vina. :(
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lafry »

psena píše:Jediny plus je, ze nemusis prezouvat tyhle gumy na jiny kola :D , jses na tom co se tyce vzorku hur nez ja a to je co rict :D
Zastavil ten kamion?Bohuzel stejne by se nci nevyresilo...v techdle chvili bys musel zustat na ceste a narvat to do nej celne ve svem pruhu aby to byla prokazatelne jeho vina. :(

ten pokracoval vesele dal, si me ani nevsiml :-( ale, sem zvedavej az to odvezu domu, co tam jeste najdu :-(
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od JaraX »

hlavně si nech zkontrolovat podvozek, já letěl přes obrubník a čekal jsem že jsou v piči jen kola a byli i ramena a tlumiče přitom sem s autem odjel.
Odpovědět