Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
upravce aut v ČR
hele, kolik mas na to penez?
na chip zapomen. u atmosferickeho benzina je to na nic. davat tam motor z M3 mi prijde snad jeste vetsi ulet. budete to stat penez ze se z toho pos....
pokud mas prachy a odhodlani, dej kompresor a vyfuk. na americkych forech a webech jsem cetl o autech, ktera bezne dosahuji 300 koni. ty kity co delaj amici jsou velmi jednoduchy na montaz a zvladne to doma kazdnej prumerne nadanej clovek s minimem naradi. jednotku ti preprogramuji oni. urcte by se dalo domluvit i na nejakem vyhodnem transportu, abys nemusel platit palku za DHL nebo TNT. cesky upravce bych snad vubec neresil, kdyz vidim ty ceny.
na chip zapomen. u atmosferickeho benzina je to na nic. davat tam motor z M3 mi prijde snad jeste vetsi ulet. budete to stat penez ze se z toho pos....
pokud mas prachy a odhodlani, dej kompresor a vyfuk. na americkych forech a webech jsem cetl o autech, ktera bezne dosahuji 300 koni. ty kity co delaj amici jsou velmi jednoduchy na montaz a zvladne to doma kazdnej prumerne nadanej clovek s minimem naradi. jednotku ti preprogramuji oni. urcte by se dalo domluvit i na nejakem vyhodnem transportu, abys nemusel platit palku za DHL nebo TNT. cesky upravce bych snad vubec neresil, kdyz vidim ty ceny.
srle píše:hele, kolik mas na to penez?
Si upravca ?

Kliknut na stranu ac schnitzer alebo hamman viem tiez - maju tam kompresor kity ako hovoris , ktore daju vykon 300HP.
btw. kde vidis ceny ceskych upravcov ?

Xader píše:A co hovorite na Kramskeho ? vyzera , ze sa vyzna ... ma pekne porobene bmw
zapomeň na to. Pokud na tomto foru dáš do vyhledávání jméno krámsky tak nenajdeš nic pozitivního. Jednou nám upravoval 3,0 231k motor na cca 280koní...no jel pěkně až do té doby co se rozsypal ( 11 000 km)
Kup si eMko a ušetříš si mooooc starostí a peněz
Když se ti na upraveném motoru něco posere tak se pak budeš dohadovat s úpravcem čí je to vina. Ten to bude házet na tebe a ty na něj a tak dokola.
no není nádherné
- Přílohy
-
- 4.JPG (87.08 KiB) Zobrazeno 517 x
kosh píše:Xader píše:A co hovorite na Kramskeho ? vyzera , ze sa vyzna ... ma pekne porobene bmw
zapomeň na to. Pokud na tomto foru dáš do vyhledávání jméno krámsky tak nenajdeš nic pozitivního. Jednou nám upravoval 3,0 231k motor na cca 280koní...no jel pěkně až do té doby co se rozsypal ( 11 000 km)
Kup si eMko a ušetříš si mooooc starostí a peněz
Když se ti na upraveném motoru něco posere tak se pak budeš dohadovat s úpravcem čí je to vina. Ten to bude házet na tebe a ty na něj a tak dokola.
no není nádherné
Mas pravdu ! Berem ta za slovo

btw. aku ma asi M3 prevadzkovu hmotnost ?
ja mam na 330ci 1430kg a pri vykone 231k to je na zrychleni oproti e46 M3 rozdiel z 0-100 iba 1s

Xader píše:srle píše:hele, kolik mas na to penez?
Si upravca ?ak ano daj cenovu ponuku a potom ti poviem kolko na to mam
nebavime sa samozrejme o 20 000,- preboha , to je snad jasne
![]()
Kliknut na stranu ac schnitzer alebo hamman viem tiez - maju tam kompresor kity ako hovoris , ktore daju vykon 300HP.
btw. kde vidis ceny ceskych upravcov ?ja som nikde ceny nevidel a rad by som bol v obraze ... v USA som nasiel kopresor kity za cca 160 000,-SK co mi pride dost vela na to , ze to da len 300HP
to fakt potom radsej srat na vsetkych upravcov a rovno kupit M3.
upravce nejsem a do tvych penez mi nic neni. ptal jsem se jen pro orientaci zda mas malo nebo dostatecne. tak sorrac jestli se te to nejka dotklo.
co se tech kompresoru tyce. nemel jsem namysli zadne renomovane upravce bmw. spis neco jako http://www.esstuning.com/
srle píše:Xader píše:srle píše:hele, kolik mas na to penez?
Si upravca ?ak ano daj cenovu ponuku a potom ti poviem kolko na to mam
nebavime sa samozrejme o 20 000,- preboha , to je snad jasne
![]()
btw. kde vidis ceny ceskych upravcov ?ja som nikde ceny nevidel a rad by som bol v obraze ... v USA som nasiel kopresor kity za cca 160 000,-SK co mi pride dost vela na to , ze to da len 300HP
to fakt potom radsej srat na vsetkych upravcov a rovno kupit M3.
upravce nejsem a do tvych penez mi nic neni. ptal jsem se jen pro orientaci zda mas malo nebo dostatecne. tak sorrac jestli se te to nejka dotklo.
co se tech kompresoru tyce. nemel jsem namysli zadne renomovane upravce bmw. spis neco jako http://www.esstuning.com/
v pohode , ale poslednu dobu sa kazdy pyta kolko mam , ale to je kazdeho sukromna vec

ale poviem to takto ... keby to bola uprava , ktora ma fakt uspokoji a neposkodi auto , tak 100-130 000,- do toho dam ... keby pytali 200 tak to uz nedam , lebo tie prachy viem pouzit lepsie a nakolko som len teraz kupil toto auto , tak mi pripada blbost davat dalsich 200 do toho.
Xader píše:btw. aku ma asi M3 prevadzkovu hmotnost ?
ja mam na 330ci 1430kg a pri vykone 231k to je na zrychleni oproti e46 M3 rozdiel z 0-100 iba 1salebo som to zle nasiel na nete a M3 je rychlejsia
ti nevim, ale M3 ma o polovinu vic koni nez 330i, takze si myslim ze tam rozdil fakt bude

navic kdyz potrebujes spolehlivy auto na kazdy den, tak me prijde lepsi mit "hotove" auto jako M3 nez nejakou skladacku s kompresorem...
-
Diablo330Ci píše:Cau resim to same Xadere a u me vyhrala M3 E46 pokud to vyjde jdu do ni!!!Vem si to takhle pri prodeji bude problem a penize se Ti nevrati.A kdyz das kompressor porad bude chybet hlavne samosvor a strmejsi rizeni,brzdy,hlinikova kapota,stabilizatory.Proste asi do toho nejit...
Ved prave , ze to auto je stavane na 231k - brzdy, podvozok atd...
ehm...tak budeme asi dvaja co zmenia na M3

Viete niekto povedat z osobnych skusenosti - co mate M3 - aka je zhruba spotreba a dojazd na plnu nadrz ? cca ? - je mi jasne , ze zalezi od stylu jazdy.
Xader píše:Diablo330Ci píše:Cau resim to same Xadere a u me vyhrala M3 E46 pokud to vyjde jdu do ni!!!Vem si to takhle pri prodeji bude problem a penize se Ti nevrati.A kdyz das kompressor porad bude chybet hlavne samosvor a strmejsi rizeni,brzdy,hlinikova kapota,stabilizatory.Proste asi do toho nejit...
ehm...tak budeme asi dvaja co zmenia na M3![]()
Viete niekto povedat z osobnych skusenosti - co mate M3 - aka je zhruba spotreba a dojazd na plnu nadrz ? cca ? - je mi jasne , ze zalezi od stylu jazdy.
teeda to bude na clubu E46 teda eMek:)
ja se pridam na jare

jinak co se tyka zkusenosti s M3 tak koukni po foru... vim ze se to tady resilo.
Xader píše:Diablo330Ci píše:Cau resim to same Xadere a u me vyhrala M3 E46 pokud to vyjde jdu do ni!!!Vem si to takhle pri prodeji bude problem a penize se Ti nevrati.A kdyz das kompressor porad bude chybet hlavne samosvor a strmejsi rizeni,brzdy,hlinikova kapota,stabilizatory.Proste asi do toho nejit...
btw: jednu naprosto vymazlenou M3 E46 za pěkné peníze má M3maniac tady z klubu
kosh píše:Xader píše:Diablo330Ci píše:Cau resim to same Xadere a u me vyhrala M3 E46 pokud to vyjde jdu do ni!!!Vem si to takhle pri prodeji bude problem a penize se Ti nevrati.A kdyz das kompressor porad bude chybet hlavne samosvor a strmejsi rizeni,brzdy,hlinikova kapota,stabilizatory.Proste asi do toho nejit...
btw: jednu naprosto vymazlenou M3 E46 za pěkné peníze má M3maniac tady z klubu
a za kolko ju predava ?

kosh píše:Xader píše:aha uz vidim , je kraaaaasnaale 700 000,-KC mi je moc - to by som velmi moc doplacal ....
jo chlape tak to na M3 zapomeň. Levněji ji nekoupíš. Teda koupíš, ale svařenou ze 2 dílů, sjetýma kotoučema a rozbitým podvozkem
ale ja ju nechcem teraz kupovat

hovorim , ze to pojazdim ... splnim si par inych cielov a potom si kupim nejaku 2005 cez melon a necham si ju