Cau lidi, omlouvam se jestli to tu uz bylo ale nenasel jsem to. Kdyz prijedu na benzinku a strcim hadici do nadrze tak mi vypina pistole .... nemuzu normalne tankovat drzim to jen na kousku a to je doba nez natankuju za 200 natoz tam takhle davat plnou. Nevite cim by to mohlo byt ? Treba nejaka odkalovaci hadicka nebo neco ? Dik jo a je to E36 325i rv.91
heh mam ten samy problem a ja se stydel ze neumim tankovat coz mozna fakt neumim, nu coz delal sem to cca 5x ale pokud je to technicka, tak to by sem byl klidnejsi
za to se stydet nemusis je to proste zavada ... a urcite to neni v tom ze neumime tankovat mrknu na tu hadicku pac je to fakt opruz stat kvuli dvoum stovkam u stojanu jak debil 10 minut
pumpari se kouknou na me pak na auto a ze prej za 200 s timhle moc daleko nedojedu ja jim rikam ze vzdycky dotankovavam jen do plny , s tou pistoli sem to zkousel az sem malem zarval hrdlo dovnitr ... kroutil, tahal viklal ale porad stejnej efekt
heh,me se tohle deje u motorky...benzin za 200 tankuju fakt asi 10min.Samy cvak,cvak,cvak,chvili tece a zase cvak,cvak,cvak... ale u iSa v pohode...Mno,asi umim dobre zasouvat
hm tak to je supr zavada!Me to dela taky! Ale prisel sem na to ze tu pistoli musis narvat co nejvi a jako by ji zatlacit dolu!A v pohode!Na tom hrdle mam vylysovanej takovej zlabek!O ten to musis oprit a je to v pohode!Celejch 50 litru natankuju jinak v pohode!
měl sem stejnej problem u Kadetta....sem tam stál a mačkal a cvakal...než jsem nabral benzinu za 500 tak jsem byl zpocenej....měl jsem z toho docela depku, bo jsem si říkal, že je to smutný, když neumím tankovat...pak jsem změnil benzínku...no a jde to v poho...takže špatná pumpa:)))
doufam že vám to pomůže...do 318 sem tankoval úplně normálně,ale do coupé se mi to taky vypínalo..tak sem to tak nějak zkoušel a: když natočim tu pistoli hadicí vodorovně k zadnímu světlu(stříkačka v díře,hadice pokračuje na levo od díry ke světlu) tak to tam teče!!
Ten problem je v pistoli, na nekterejch benzinkach jsou fakt debilni, nekdy i zohybany. Pistole si mysli, ze je uz plna, chce to fakt najit jen spravnou polohu a zasunout Me se osvedcilo zasunout uplne, pak tak centimetr povitahnout a stlacit drzadlo trochu dolu, pak to tam tece...Na benzine, kterou sem mel nejbliz to delala snad kazda pistole...
Mam e36 coupe
je zajimavy ze cim mensi obsah tak tim to tankovani je lepsi mel jsem 316 kde sem tankoval bez problemu pak 325 kde uz to neslo ale to sem neresil protoze slo do sveta a ted dalsi 325 a zase to nejde ... pak nasteve kdyz vedle na stojanu tankuju zenska a kouka co tam provadim