Teď jak začlo pršet tak se mi děsně mlzi okna. Nevite cim by to mohlo byt. Ve fabii sem mi to stavalo taky a bylo to pilovym filtrem jenomze tady zadny neni. Vpředu pod oknem nic neni. Nevite cim to muze byt??? Do auta mi nikde netece. Diky
Lukybar píše:Teď jak začlo pršet tak se mi děsně mlzi okna. Nevite cim by to mohlo byt. Ve fabii sem mi to stavalo taky a bylo to pilovym filtrem jenomze tady zadny neni. Vpředu pod oknem nic neni. Nevite cim to muze byt??? Do auta mi nikde netece. Diky
Nedělá ti to právě, že tam pilovej filtr nemáš??? Myslíš to, že ho nemáš pod kapotou jakoby u okna.... ? Vnitřní okruh taky asi nemáš zaplej..... že ne? Dál už jen třeba právě, že by ti zůstalo zaseklej vnitřní cyrkulace vzduchu..... těžko říct
Lukybar píše:Teď jak začlo pršet tak se mi děsně mlzi okna. Nevite cim by to mohlo byt. Ve fabii sem mi to stavalo taky a bylo to pilovym filtrem jenomze tady zadny neni. Vpředu pod oknem nic neni. Nevite cim to muze byt??? Do auta mi nikde netece. Diky
Nemáš ten filtr náhodou v přístrojovce u prostřed? já ho tam mám. mám E36 323i s klimu. Co máš ty za káru? jinak to dělá zasraný filtr, dělalo mi to samé, po výměně OK
mam E36 316 sedan r.v. 95 bez klimy. Do auta mi netece. Mam el. sibr a ten taky nevypada mokrej. Jinak na ovladani mam topeni mam tri knofliky ten levy je na ne intenzitu 0 - 4 dam na max foukani ten prostredni je teplota ten mam na modro na studeny a ten v pravo je na okno, na nohy nebo do interieru foukat a u interieru je to modrou barvou nevim proc a pak mam odparovani zadniho okna ani nevim jestli tam je vnitrni cirkulace a kde.
Lukybar píše:mam E36 316 sedan r.v. 95 bez klimy. Do auta mi netece. Mam el. sibr a ten taky nevypada mokrej. Jinak na ovladani mam topeni mam tri knofliky ten levy je na ne intenzitu 0 - 4 dam na max foukani ten prostredni je teplota ten mam na modro na studeny a ten v pravo je na okno, na nohy nebo do interieru foukat a u interieru je to modrou barvou nevim proc a pak mam odparovani zadniho okna ani nevim jestli tam je vnitrni cirkulace a kde.
tak se podívej jeslti máš na větráku přímo za motorem pylák.
tak toto ma tiez zaujima kedze mi strasne zahmlieva okno ked prsi a pri fukani na okno sa m i zda ze este viac..... kde sa nachadza filter na dvojzonovej manualnej klime?
dasto píše:tak toto ma tiez zaujima kedze mi strasne zahmlieva okno ked prsi a pri fukani na okno sa m i zda ze este viac..... kde sa nachadza filter na dvojzonovej manualnej klime?
Vyndas pravy suplik -> vypadne ti cela ta prava cast, oddelas i ten plast co vede smerem ke spickam nohou spolujezdce a odkryje se ti plastove vedeni privodu vzduchu k noham spolujezdce, ktere vede ze stredu
ten oddelas velmi snadno a pak by nemel byt problem najit zprava na stredovem sloupu plast, ktery drzi kabinovy filtr, ten samotny je primo ve stredovem sloupku a vyndava se tak, ze ho vytahnes smerem doprava ven, pote, co uvolnis ten plast, ktery ho drzi, je to proste jako kdyz vytahujes knizku z knihovny vysunes zasunes druhej a zajistis plastem