Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E30 320i-dusí se

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
micko525

#1 Příspěvek od micko525 »

Ahoj,koupil jsem si E30 320i na blbnutí a když jí nastartuju,rozjedu se,pak někde zastavim a chci se rozjet a přidám plyn,tak jakoby se dusila,jako kdyby vynechával jeden válec a vůbec to nechce jet,když dám plyn až na podlahu tak to úplně chcípává.Když jí chcípnu a znovu nastartuju(potom startuje hned)a pořádně jí protáhnu tak pak už chodí v pohodě,ale občas se mi stalo i to že sem s ní jel delší trasu,asi tak 3000ot. a když jsem prošlápl plyn tak to zas dělalo ale vždycky se to pak chytlo a zas to jelo.Bylo by možný že by vynechávala jedna svíčka?Nebo nějakej přívod paliva?
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bajzik »

co třeba váha?
Alessino

#3 Příspěvek od Alessino »

micko525 píše:Ahoj,koupil jsem si E30 320i na blbnutí a když jí nastartuju,rozjedu se,pak někde zastavim a chci se rozjet a přidám plyn,tak jakoby se dusila,jako kdyby vynechával jeden válec a vůbec to nechce jet,když dám plyn až na podlahu tak to úplně chcípává.Když jí chcípnu a znovu nastartuju(potom startuje hned)a pořádně jí protáhnu tak pak už chodí v pohodě,ale občas se mi stalo i to že sem s ní jel delší trasu,asi tak 3000ot. a když jsem prošlápl plyn tak to zas dělalo ale vždycky se to pak chytlo a zas to jelo.Bylo by možný že by vynechávala jedna svíčka?Nebo nějakej přívod paliva?

VáhaLambdaCívkaSvíčkyKabelyBenzínovápumpa...

...já bych vsadil na Lambdu (pokud ji máš :D )
micko525

#4 Příspěvek od micko525 »

jo lambda tam je,ale teď jsem s ním chvilku jezdil a dělá to pokaždý když ho nastartuju a ujedu třeba 100metrů a začne se to kuckat,tak ho chcípnu a znovu nastartuju a už to je O.K.,a ještě když je teplej tak nenastartuje napoprvé,ale až podruhý,jestli to nemá s tim něco společnýho.
Odpovědět