patras píše:i kdyz ono is s maximalkou 212 km/h to nebude takovej rozdil -- ale je fakt ze muj compact mel maximalku psanou na 209 .. a jel jsem s nim tacho 225 .. real 216 ...
No jasne ale resime tacho rychlosti takze to tech 220 musi dat to by me nasralo...Uvidime, zatim resime jiny veci takze i na tohle se dostane
Nechápu proč je ta dvoustovka tak životně důležitá Mám taky ISo a jel jsem jednou cca 180 a minulý týden 190, ale že bych tak potřeboval jezdit pořád? To ne.
_peper píše:Nechápu proč je ta dvoustovka tak životně důležitá Mám taky ISo a jel jsem jednou cca 180 a minulý týden 190, ale že bych tak potřeboval jezdit pořád? To ne.
slapnout na rovince ..a vymacknou s auta co to da dokaze kazdej mamlas.
To radsi protahnu Iso na ne moc frekventovynych a prehlednych okreskach
_peper píše:Nechápu proč je ta dvoustovka tak životně důležitá Mám taky ISo a jel jsem jednou cca 180 a minulý týden 190, ale že bych tak potřeboval jezdit pořád? To ne.
Si to někdy zkus,takhle v neděly na skoro prázné dálnici je 200+ ta ideální cestovní rychlost.
Si to někdy zkus,takhle v neděly na skoro prázné dálnici je 200+ ta ideální cestovní rychlost.
No s nasim IS to nejde ale s Bravem to jo no to slo
Ale no tak chlapi....uz se neprovokujte......pravdu mate tak nejak vsichni. Bawo je styl a zazitek.....jasne ze nekomu nejde jen o rychlost....myslim ze tu jde o daleko vic, ale proc sem tam neokusit adrenalin maximalni rychlosti.....je uz jen na uvazeni kazdeho, zd-li na to ma a nikoho tim neohrozi..... takze k tomu omezovaci.....urcite tam je rychlostni omezeni. Ja mel IS 3 roky, a povidam ze je to super moturek, sviznej..... Evropska i americka verze ma stejnej motor...M42 starsi rocniky a M44 novejsi.... takze je to proste jen omezeny v ridici jednotce..... A jinak pri dobrem vetru mi IS ukazalo i 230 tach.... . Takze myslim ze je co resit.......dal bych ten omezovac pryc.... ....
tachometrovych 235km/h mi iS ukazalo na dalnici z kopce na 225/45R17 po predchozim cca 5km rozjeti a to byl strop kvuli omezovaci otacek... takze vic nejede a na rovince uz vubec ne...
Já mám iSo E30 M42 a jel jsem s nim 235 podle tacho, netuši kolik je to naživo, bylo to na zimácích 195/55/R15, je fakt, že zimáky jsou cejchovaný to 190 a praskly mi vlakna:) tzn. jel jsem urcitě přes 200:)