Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Při jízdě do kopce motor začne vynechávat

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
kubiczek

#1 Příspěvek od kubiczek »

Dobrý den,
mám 318i e36 automat , lambda ko
když jedu do kopce, tak motor nejprve nemá výkon, a šinu si to tak 60 a vic to prostě nejde, a kdyz je to trochu větší kopeček, tak začnou kolísat otáčky a s autem se nedá prakticky jet, a buď musím někde zastavit a počkat tak 10min, nebo sešlápnu pedál až na podlahu, a po chvíli motor se motor chytne ,jde do otáček a jede zas normálně(i kdyz se mi zdá že se znacně menším výkonem)
Vypadá to jakoby bylo něco ucpané, a po přidání hoodně plynu se to "profouklo"

nevíte co by s tím mohlo být?
droban
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od droban »

špatná váha vzduchu,špatný čerpadlo,špatnej filtr benzinovej,blby svíčky atd.
kubiczek

#3 Příspěvek od kubiczek »

droban píše:špatná váha vzduchu,špatný čerpadlo,špatnej filtr benzinovej,blby svíčky atd.

hmm, a jde nejak zjistit čím by to mohlo být? první asi kouknu na ty svíčky :?
droban
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od droban »

nejprve zajed na diagnostiku a tak se vyhnes zbytecnymu vyhozeni penez,prve men svicky,filtry palivovej + vzduchovej,spatnou vahu poznas ze kdyz ji odpojis tak by to melo jet lip(pojede v nouzovym programu),a jesi mas lamdu KO jak pises tak se taky nediv :D
kubiczek

#5 Příspěvek od kubiczek »

droban píše:nejprve zajed na diagnostiku a tak se vyhnes zbytecnymu vyhozeni penez,prve men svicky,filtry palivovej + vzduchovej,spatnou vahu poznas ze kdyz ji odpojis tak by to melo jet lip(pojede v nouzovym programu),a jesi mas lamdu KO jak pises tak se taky nediv :D

byl jsem tak pred mesicem na diagnostice, a naslo to jen tu sondu..jede v nouzovem rezimu, a mam uz obednanou druhou..ale co mi to zaclo tak vyvadet to je tak neco pres tyden..navic auto mam tak 3mesice, a muzu si stezovat akorat na spotrebu(kolem 10l), jinak je to super kara 8)
Premyslel jsem spis co by se mohlo prehrivat..kouknu na ty svicky..urcite to bude nejaka pitomost..doufam..
kubiczek

#6 Příspěvek od kubiczek »

na foru jsem nasel nevyreseny tema se stejnym probleme co resim, tak presmerovavam:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Odpovědět