Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

318iS E36-nad 3500ot./min netoci....

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Slavisimo »

castro píše:
Slavisimo píše:
Mad_Noodle píše:patras: pokud chces slovickarit, tak ano,pri klidne jizde mozna i sedm proto jsem psal DO osmi litru. BC tam neni, vychazim z pomeru najete km/ubytek paliva v nadrzi +/-
Kolik najedes na pul nadrze? :D

na půl nádrže? :lol: (jak to prosimtě poznáš? )

mě se celkem klidnou jízdou dařilo na nádrž najet 800km, jednou dokonce něco přes 900, ale byl strašnej klobouk :D
No podle ty rucicky voe :-D :-D :-D
castro
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od castro »

to bude určitě přesnej výpočet :lol: si spočítej pokud by ses sekl byť třeba jen o 1-2L v nádži podle tý tvý ručičky :-) kolik by ti pak vyšla výsledná spotřeba :lol: :wink: uplně bych na tu ručičku nespoléhal...
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Slavisimo »

castro píše:to bude určitě přesnej výpočet :lol: si spočítej pokud by ses sekl byť třeba jen o 1-2L v nádži podle tý tvý ručičky :-) kolik by ti pak vyšla výsledná spotřeba :lol: :wink: uplně bych na tu ručičku nespoléhal...
Zatim sme spotrebu nepocitali protoze to moc dobre nejde :-D (malinkrej problemek) takze cekame :wink:
Mad_Noodle

#24 Příspěvek od Mad_Noodle »

Tak zítra se konečně dostanu ke svýmu mechanikovi, tak snad vykoumáme, kde je problém jak s tím vytáčením, tak s tim zblázněným tachometrem :) No a pak už hurá na STK (snad projdu) a přihlásit....
Mad_Noodle

#25 Příspěvek od Mad_Noodle »

Tak tachometr zřejmě blbne kvůli vadnýmu čidlu na differu, poradí mi někdo kde a za kolik tuhle věc sehnat (v nějakym autorizovaným servisu to zřejmě mít budou,ale zajímá mě jestli to seženu i jinde)?

Druhej problém se snad zjistí přes diagnostiku....
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Slavisimo »

Bracha s tim jde zitra na technickou tak sem zvedav jestli to prihlaseni projde...jinak hodne stesti...Tyhle cidla se myslim daj z druhovyroby treba elit, AK... :roll:
Mad_Noodle

#27 Příspěvek od Mad_Noodle »

Tak na Auto Kelly i v Elitu jsem našel jen to čidlo otáček (který by údajně mohlo způsobovat ten problém s vytočením motoru) ale to čidlo na differu ne.... No nic zkusim se do konce tejdne dostat do Autecu
Mad_Noodle

#28 Příspěvek od Mad_Noodle »

Tak pár aktualit: auto stále nemá STK, tudíž ani CZ papíry, protože i po výměně čidla tachometru ten tachometr dělá hovadiny stejný jako před výměnou. Takže otázka zní- je mi někdo schopnej říct jestli s tím projdu na STK?
Jinak problém s vytáčením taky přetrvává, protože to bude chtít diagnostiku a jezdit s autem bez STK nějakejch 20km do servisu je docela risk- přecejen ,,nezpůsobilé" vozidlo že....
kubiczek

#29 Příspěvek od kubiczek »

Mad_Noodle píše:Vcera jsme privezli z Dojclandu s M3maniacem iSo, objevil se problem ze na ctyrku petku se mezi 3500-4000ot./min jakoby prerusi privod paliva (proste to cukne a prestane to dal tocit (i ukazatel okamzity spotreby spadne v tu chvili na nulu). Celkove mi prijde ze to auto je linejsi nez by melo byt. Nevi nekdo kde by mohla byt chyba?Co treba palivovej filtr? :?:

PS:motor bezi nadherne v klidu a potichu,spotreba pri klidny jizde (jinak ses tim nedalo) do 8l/100km, teplota ok....

mě to dělá to samí.az přjdes čím to je, tak dej vědět 8)
Mad_Noodle

#30 Příspěvek od Mad_Noodle »

Dneska jsem to byl projet (konečně mám CZ doklady), a je to jak kdyby byl speed limiter na 130ti (cca,nefunguje tacho), na trojku čtyřku pětku udělám prostě jen tuhle rychlost a dál se to ,,zastaví". Je možný aby tam byl takhle nízko omezovač?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Mad_Noodle píše:Dneska jsem to byl projet (konečně mám CZ doklady), a je to jak kdyby byl speed limiter na 130ti (cca,nefunguje tacho), na trojku čtyřku pětku udělám prostě jen tuhle rychlost a dál se to ,,zastaví". Je možný aby tam byl takhle nízko omezovač?

pokud si s tím u vás nikdo nebude vědět rady tak to dovez ke mě ať se to vyřeší...chce to jen šikovného mechoše....
Mad_Noodle

#32 Příspěvek od Mad_Noodle »

No v nejhorším by to měli umět řešit v Autecu, ale tam to bude asi celkem ranec :? Uvidíme, co najde kámoš na diagnostice....
castro
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od castro »

Mad_Noodle píše:No v nejhorším by to měli umět řešit v Autecu, ale tam to bude asi celkem ranec :? Uvidíme, co najde kámoš na diagnostice....

nebo jiný BMW servis....
Mad_Noodle

#34 Příspěvek od Mad_Noodle »

Castro: no otázka je, co mám blíž než autec, navíc ceny budou asi stejný :wink:
Odpovědět