Chcel by som poprosiť o radu odkiaľ má vytekáť vyzrážaná voda čiže odpad z klimatizácie....
Pokiaľ idem aj 5hodín s klimou nikde ani kvapka a na druhý deň pokiaľ pustím vetrák tak vychádza zápach z kurenia.
klimu som vyčistil no je mi čudné že tá voda nikde neodteká
Voda by měla odtékat pod auto dírama v tunelu v oblasti převodovky. Pokud jedeš s klimou a pak zastavíš tak ve výparníku nějaká voda zůstává a pak ty příznaky .... Jinak stačí pár km před koncem cesty klimu vypnout a "usušit"
Jednoduše to odtékání vyzkoušíte tak, že při stání na místě pustíte klimu a za chvíli je pod autem louže čisté vody (teda alespoň u mého auta).
pokud neodteka ano kdyz nejsou takove parna a klima nefouka ledovej vzduch tak je tam malo chladiva...jinac v techto vedrech se kondenc staci i sam odparovat...
dakujem za odpovede dezifekciu som spravil a vydržalo to 2 týždne. a voda pod autom nieje ani ked stojím na mieste. Všade sucho. Vypínam pred dojazdom vždy ale nič sa nezmenilo. Na druhý deň aj bez klími ide zápach z fukárov...
Je tedy prosím v pořádku, co se mi teď stalo? Jel jsem delší trasu s klimou, po ceste jsem 3x zastavil a nechal běžet motor a pokaždé pod autem zhruba v polovine auta kaluz