Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Váha vzduchu
-
-
Já mám právě na mysli ten jejich stěžejní program - prémiovou značku Starline. To je opravdu maso.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
koukni na http://www.ebay.de tam maj druhovyrobu za dobry ceny a ja jsem s ni spokojenej
http://cgi.ebay.de/Luftmassensensor-BMW ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/Luftmassensensor-BMW ... dZViewItem
tiez zhanam vahu vzduchu,lenze neviem z akym kodom ju mam kupit.V elit katalogu mi hodilo kod 0928400527 ale pasuje tam aj kod 0928400314
,tak teraz som z toho fakt mimo.A este vraj som pocul ze ak netrafis kod aky mas tam teraz ,tak potom ju musis dat naprogramovat.320d kombik r.v 2000. 100kw.Poradte ak mate z tym dajaku skusenost.Diky
P.S chcem ju kupit z ebay
,tak teraz som z toho fakt mimo.A este vraj som pocul ze ak netrafis kod aky mas tam teraz ,tak potom ju musis dat naprogramovat.320d kombik r.v 2000. 100kw.Poradte ak mate z tym dajaku skusenost.Diky
P.S chcem ju kupit z ebay
-
-
- Kontaktovat uživatele:
mamouschek píše:Jenom si dovolím rýpnout. Váhy druhovýroby a i od Bosche mají problém v tom, že odpovídají různým typům, které se střídavě používali u BMW. Pokud použijete nevhodnou, pak si jí to nenačte a nezbude než přehrát sofware. Osobně jsem to řešil a ve finále se ta od Bosche vracela a kupovala se origo.
Myslim, ze prehrat sw nepomuze.
Oprehrat sw u starsich motoru, ale me to tvrdili i v bmw
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:Whisky píše:Takze vaha z jarcars.pl je spatna...
kdo by to čekal... pošta k tobě a k nim, připočteš oser okolo, dobu bez váhy a možná ti vrátítí kačky... fakt je důvod kupovat takovýhle věci buď u dealera nebo jen v kamenným krámě, ikdyž jsou dražší...
Ono znamej kupoval vahu BOSH v aftermarketu a menil ji 3x, protze nfungovala - bylo to na Opla myslim, zase na Peugeoty v pohode.
Ja cetl nekde na foru, ze borec koupil za 3t z nemecka - tyky druhovyroba a v pohode..z toho Polska je to ten samej vyrobek si myslim.
Bez vahy nebudu, kupuju normalne origo a tady tu jim poslu zpet...nebo prodam, treba nekomu v aute bude fungovat.
ja mel jeste spatnej palivovej filtr, vzduchovejh sem taky vymenil, asi je to jedno z druhym.