Zave píše:trojuhelnicek na zadnich dverich a kladivo
To se mi moc nechce. Mám to před barákem, takže mám k dispozici i jiné nářadí. Ale nevím co a jak.
Myslím, že nic jiného ti nezbyde.
Pak jedině zkusit násilím stáhnou okénko a provázkem s očkem zkusit vytáhnout čudlík. U starších aut to funguje a auto se odemkne. Když jsem to zkoušel u fabie, vytáhl jsem čudlík a auto zůstalo zavřené Ale zkusit to můžeš.
pokud sis jen zabouchl klíče v kufru tak to klasicky vyháčkuješ, provázek a očko přes roh dveří nejlépe dveře u řidiče jsou nejvíce používané čili ta guma nejvíce otlačená, kdyby bylo zamknuto, tak by ti bylo vyháčkování k ničemu.
Slid píše:pokud sis jen zabouchl klíče v kufru tak to klasicky vyháčkuješ, provázek a očko přes roh dveří nejlépe dveře u řidiče jsou nejvíce používané čili ta guma nejvíce otlačená, kdyby bylo zamknuto, tak by ti bylo vyháčkování k ničemu.
Hmm. Ještě uvidim. Jinak jsem to konzultoval a trojúhelník je prej pi.ovina. Je prej dvojnasobně drahej a dvojnásobná práce než jakékoli jiné okno... Přece to nějak musí jít.
Stalo se mi totez asi 4km od domu...Zamecnik vrazil do dveri u ridice klinky, prostrcil extra dlouhy drat vytahl pres cele auto klice ven, ale to bylo combi a slo vse videt, toto je jasne......
Prispevek ¨1¨.
I kdyz zevnitr tahas za klicky, jsou jisteny....Marny boj.
usak píše:Stalo se mi totez asi 4km od domu...Zamecnik vrazil do dveri u ridice klinky, prostrcil extra dlouhy drat vytahl pres cele auto klice ven, ale to bylo combi a slo vse videt, toto je jasne...... Prispevek ¨1¨. I kdyz zevnitr tahas za klicky, jsou jisteny....Marny boj.
Rano zkusim nejake zamecniky. To ay bylo aby se do toho nekdo nedostal jinak nez viz prisp. 1
rozbij vzadu malé okénko ten trojuhelníček a skus stahnout okýnko vlez tam pokud je to originál centrál tak otevři tlačítkem a dostaneš se i do kufru. A pokud nechceš rozbíjet okýnko tak zkus rozřezat jen těsnění kolem něj a vidělej okýnko a postup je dále stejný. a nebo pokud se dostaneš do auta danýma způsoba a máš v autě ski vak tak si přezněj vyndej klíče pokud nemáš origo centrál.
Jirka318i píše:rozbij vzadu malé okénko ten trojuhelníček a skus stahnout okýnko vlez tam pokud je to originál centrál tak otevři tlačítkem a dostaneš se i do kufru. A pokud nechceš rozbíjet okýnko tak zkus rozřezat jen těsnění kolem něj a vidělej okýnko a postup je dále stejný. a nebo pokud se dostaneš do auta danýma způsoba a máš v autě ski vak tak si přezněj vyndej klíče pokud nemáš origo centrál.
no takze to tesneni kolem okna je drazi , nez okynko ...ten zadni trojuhelnik sezenes draz nez normalni okno a na zaver... tlacitkem uvnitr dvere neotevres pokud si zamknul klickem