též se mi kdysi podařilo zabouchnout jediné klíčky u mé e36. zkoušel jsem úplně všechno a nic. volal jsem i do bmw a i oni řekli,že jedině akce cihla.prý neexistuje nic jako univerzální klíč či nějaké "odkódování přes elektriku". takže trojúhelníček na zadních dveří. stálo mě to 1500,- + tmavá folie.
Tak jsem zkusil už všechno možný. Před chvílí jsem volal zámečníka, ten tvrdí, že to otevře. Tak jsem na to zvědavej. Dám pak vědět a všem díky za rady.
Slid píše:pokud sis jen zabouchl klíče v kufru tak to klasicky vyháčkuješ, provázek a očko přes roh dveří nejlépe dveře u řidiče jsou nejvíce používané čili ta guma nejvíce otlačená, kdyby bylo zamknuto, tak by ti bylo vyháčkování k ničemu.
Pobo píše:Zabouchnul jsem si klíče v kufru (e46). Auto má centrál, přední okénka v el., vzadu manuální. Kufr samostatný el zámek. Nějaká rada. Díky moc
Takže před chvílí dorazili zámečníci, zkoušeli to přes zámek, ale u řidiče ho mám strhnutej a ten na kufru je nějakej zatuhlej. Pak mě poslali dopryč s tím, že až to bude, přijdou pro mě. No, trvalo jim to asi čtvrt hodiny. Šmíroval jsem za záclonou a šli na to přes zadní okno. Přisáli na to cosi, stáhli trochu okénko a pak nějakým nástrojem asi otáčeli kličkou... Stálo to 1500,- i s ca. 20 Km dopravou. No, pořád lepší než lítat a shánět okno... Všem díky za tipy.
Ahoj všem, já mám E46 Coupe a klíče jsem si zabouchl v kufru. Bohužel i náhradní. Zámečník se to pokoušel asi půl hodiny odemknout, ale nepovedlo se. Přes vnitřek auta to nemělo smysl, protože se do kufru přes sedáky nedostane, otevírají se z kufru. No prostě trezor.
Nakonec mám pro všechny radu: Klíč jsem si objednal přímo v BMW za 1400,- dle VIN karoserie.
Centr píše:Ahoj všem, já mám E46 Coupe a klíče jsem si zabouchl v kufru. Bohužel i náhradní. Zámečník se to pokoušel asi půl hodiny odemknout, ale nepovedlo se. Přes vnitřek auta to nemělo smysl, protože se do kufru přes sedáky nedostane, otevírají se z kufru. No prostě trezor.
Nakonec mám pro všechny radu: Klíč jsem si objednal přímo v BMW za 1400,- dle VIN karoserie.
Já mám také sklápění sedaček v kufru. Sáhnul jsem pro klíče ski-vakem. Kdyby byly dál, tak ty sedačky sklopíš - tyčkou/klackem na ně přes skivak dosáhneš.
Centr píše:Ahoj všem, já mám E46 Coupe a klíče jsem si zabouchl v kufru. Bohužel i náhradní. Zámečník se to pokoušel asi půl hodiny odemknout, ale nepovedlo se. Přes vnitřek auta to nemělo smysl, protože se do kufru přes sedáky nedostane, otevírají se z kufru. No prostě trezor.
Já mám také sklápění sedaček v kufru. Sáhnul jsem pro klíče ski-vakem. Kdyby byly dál, tak ty sedačky sklopíš - tyčkou/klackem na ně přes skivak dosáhneš.
To máš sice pravdu, já mám sice loketní opěrku vzadu, ale skivak tam nemám.
To máš sice pravdu, já mám sice loketní opěrku vzadu, ale skivak tam nemám.
Když sklopíš loketku tak tam nemáš nic kudy byses dostal do kufru?
ted mi to pred spanim asi trochu nepremejsli,ale jak se da zabouchnout klic v kufru a pri tom zavrit auto? Nebo 46 uz se po naky dobe zamkne samo? Me se to nestalo ani u E30.. kdy sem dalo zacvaknout cudliky
Je to velmi jednoduché, na klíčku jsou tři tlačítka, jedno na odemknutí auta, druhé na zamknutí a třetí je pouze na otevření kufru(ale nechává zamknuté komplet auto). Takže s i tam naskládáš věci...vč.klíčů v mém případě, zavřeš kufr....a je to...
Centr píše:Je to velmi jednoduché, na klíčku jsou tři tlačítka, jedno na odemknutí auta, druhé na zamknutí a třetí je pouze na otevření kufru(ale nechává zamknuté komplet auto). Takže s i tam naskládáš věci...vč.klíčů v mém případě, zavřeš kufr....a je to...