poradíte mi prosim nějaké repro abych vymenil ty papirovy Nokie , nebo co to tam je v touringu E36 komplet v celem aute ?
ujal by se nekdo dodavky vc. montaze kdo s tim ma zkusenosti ?
dekuji za nazory a zkusenosti , a nebo pripadne odkaz na opravdu kvalitni repra ktere se tam vejdou misto seriovych , zadny bastleni , nebo zasah ktery by menil jakykoliv otvor.
mel jsem tam professional radio BMW , ted jsem zmenil za Beckera ,a le proste ty repra nestihaj
Já to chtěl řešit u sedana taky bez jakýhokoli bastlení a u profi firmy mi řekli, že bez bastlení je to marnej boj E36 má repráky blbě umístěný a na ozvučení je to prostě blbá kára
dsvatos píše:Já to chtěl řešit u sedana taky bez jakýhokoli bastlení a u profi firmy mi řekli, že bez bastlení je to marnej boj E36 má repráky blbě umístěný a na ozvučení je to prostě blbá kára
dobre , ale urcite existuje nejaky repro i do strechy dozadu , ketre bude lepsi nez to co tam je...... aspon si to teda myslim , ale audio stranka je pro me spanelska vesnice
Já se v tom taky prd vyznám Ale když se mě ti borci zeptali co mám za káru, já řekl E36, tak jenom spráskli ruce a chytli se za hlavu.. Prej jedno z nejdebilnějších aut v tomhle směru.. Bez radikálního bastlení se nedá pořádně ozvučit Tak jsem chtěl u nich alespoň koupit lepší repráky a dát je na origo místa.. To mi taky rozmluvili. Prej buď bastlení, nebo se s origem mám smířit. I pořádný repráky na těch blbých místech prej moc nepomůžou.. Tak jsem se s tím smířil Já tomu prd rozumím, ale jak jsem nakoupil, tak i prodávám.. U kombíka by ale možná výměna těch zadních pomohla
čus, záleží kolik chceš zainvestovat, mám zkušenost - kámošoj jsem montoval dexony komponentní 2x středobas, 2x vejšky + 2x vyhybky cena cca 1200,- hrajou exkluzivně!!! montžaž bez jakýchkoliv vyřezávání větších otvoru středy seděj i dírama pro šrouby vejšky je možnost zadělat tavnym lepidlem z pistole nic tim nezkurvíš a odmontovat jdou taky vždycky! no a pokud chceš něco dražšího taky není problém mám známý v jednou auto hi-fi krámu koukni na: http://www.corner.cz/produkty.php?sekce=0&produkty=7 v 13cm provedení a není co řešit
dsvatos píše:Já to chtěl řešit u sedana taky bez jakýhokoli bastlení a u profi firmy mi řekli, že bez bastlení je to marnej boj E36 má repráky blbě umístěný a na ozvučení je to prostě blbá kára
ten kdo ti řek, že bez bastlení to je na prd je vůl!!! já jsem dost náročnej na kvalitu audia a přesto jsem spokojen! sice kdybych neměl dost jinejch výdajů, tak určitě se do náročnější přestavby pustim, myslim tim doorboard a 16cm repro ale 13tky taky slušně hrajou, vytlumení a předělaní osazení repra jsem udělal jen v zadnim platě a vytlumil jsem víko kufru toť vše
Tak to sem rád, že se todle téma otevřelo, páč mě todle do budoucna taky krapet zajímá. Nechci dělat žádný zásahy do auta jen čistě vyměnit a poznat o poznání lepší hudbu. Prý dobře hraje i audio co se dávalo za příplatek do BMW Harman/Kardon, ale sehnat to neni žádná sranda...Mám tam taky Nokie a neni to ono...
ten kdo ti řek, že bez bastlení to je na prd je vůl!!! já jsem dost náročnej na kvalitu audia a přesto jsem spokojen! sice kdybych neměl dost jinejch výdajů, tak určitě se do náročnější přestavby pustim, myslim tim doorboard a 16cm repro ale 13tky taky slušně hrajou, vytlumení a předělaní osazení repra jsem udělal jen v zadnim platě a vytlumil jsem víko kufru toť vše
Já jsem psal bez bastlení Chci mít káru v origo stavu, nikde nic nebudu řezat a zvětšovat díry. 10cm vzadu je málo a 13-ky u noh jsou na blbým místě..
do saloonu nebo coupe jednoduche předek bez bastlení kompa 13 ale 16ky by bylo jiné kafe a zadek oval 6x9 3pásma koax nebo také kompa 16ky, kufr subač a hotovo. u touringa si nedokážu představit jak bude něco hrát ve stropě a nevím ani kolik je montážní hloubka ani rozměry?
Fanny píše:Ja tam mam Harman/Kardon a hraje vyborne vrele doporucuji...
a ty pasujou bez bastleni misto originalu? na kolik vyjdou? mam tam original a jeden reprak je uplne dead, tak kdyz ho budu menit byl bych ochoten vymenit vsechno
Ale myslím že Harman-Kardon je krmenej origo BMW zesákem takže bys potřeboval i ten.A myslím že zadní sub boxy sou taky jiný takže i to.Ale to ti řeknou asi majitele těchto soustav.
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......
GeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi...
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......
Jinak takhle to vypada na touringovi: http://bmwfans.info/original/E36/tou/32 ... l-65_0241/ Kazdopadne v prednich dveri se musi vyriznout dalsi diry, ale kamos to delal a taky si s tim poradil...
Zesik tam samo je... No mozna fakt bude jednodussi jen sehnat lepsi repro stejnech rozmeru