Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 repro

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

mam dotaz ke znalým audia

poradíte mi prosim nějaké repro abych vymenil ty papirovy Nokie , nebo co to tam je v touringu E36 komplet v celem aute ?
ujal by se nekdo dodavky vc. montaze kdo s tim ma zkusenosti ?

dekuji za nazory a zkusenosti , a nebo pripadne odkaz na opravdu kvalitni repra ktere se tam vejdou misto seriovych , zadny bastleni , nebo zasah ktery by menil jakykoliv otvor.

mel jsem tam professional radio BMW , ted jsem zmenil za Beckera ,a le proste ty repra nestihaj :?

Děkuji :wink:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Já to chtěl řešit u sedana taky bez jakýhokoli bastlení a u profi firmy mi řekli, že bez bastlení je to marnej boj :( E36 má repráky blbě umístěný a na ozvučení je to prostě blbá kára :(
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

dsvatos píše:Já to chtěl řešit u sedana taky bez jakýhokoli bastlení a u profi firmy mi řekli, že bez bastlení je to marnej boj :( E36 má repráky blbě umístěný a na ozvučení je to prostě blbá kára :(

dobre , ale urcite existuje nejaky repro i do strechy dozadu , ketre bude lepsi nez to co tam je...... aspon si to teda myslim , ale audio stranka je pro me spanelska vesnice :(
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

Já se v tom taky prd vyznám :-( Ale když se mě ti borci zeptali co mám za káru, já řekl E36, tak jenom spráskli ruce a chytli se za hlavu.. Prej jedno z nejdebilnějších aut v tomhle směru.. Bez radikálního bastlení se nedá pořádně ozvučit :( Tak jsem chtěl u nich alespoň koupit lepší repráky a dát je na origo místa.. To mi taky rozmluvili. Prej buď bastlení, nebo se s origem mám smířit. I pořádný repráky na těch blbých místech prej moc nepomůžou.. Tak jsem se s tím smířil :lol: Já tomu prd rozumím, ale jak jsem nakoupil, tak i prodávám.. U kombíka by ale možná výměna těch zadních pomohla :wink:
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Ajwori »

čus, záleží kolik chceš zainvestovat, mám zkušenost - kámošoj jsem montoval dexony komponentní 2x středobas, 2x vejšky + 2x vyhybky cena cca 1200,- hrajou exkluzivně!!! montžaž bez jakýchkoliv vyřezávání větších otvoru středy seděj i dírama pro šrouby vejšky je možnost zadělat tavnym lepidlem z pistole nic tim nezkurvíš a odmontovat jdou taky vždycky! no a pokud chceš něco dražšího taky není problém mám známý v jednou auto hi-fi krámu koukni na: http://www.corner.cz/produkty.php?sekce=0&produkty=7
v 13cm provedení a není co řešit
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Ajwori »

dsvatos píše:Já to chtěl řešit u sedana taky bez jakýhokoli bastlení a u profi firmy mi řekli, že bez bastlení je to marnej boj :( E36 má repráky blbě umístěný a na ozvučení je to prostě blbá kára :(

ten kdo ti řek, že bez bastlení to je na prd je vůl!!! já jsem dost náročnej na kvalitu audia a přesto jsem spokojen! sice kdybych neměl dost jinejch výdajů, tak určitě se do náročnější přestavby pustim, myslim tim doorboard a 16cm repro ale 13tky taky slušně hrajou, vytlumení a předělaní osazení repra jsem udělal jen v zadnim platě a vytlumil jsem víko kufru toť vše
Lion
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lion »

Tak to sem rád, že se todle téma otevřelo, páč mě todle do budoucna taky krapet zajímá. Nechci dělat žádný zásahy do auta jen čistě vyměnit a poznat o poznání lepší hudbu. Prý dobře hraje i audio co se dávalo za příplatek do BMW Harman/Kardon, ale sehnat to neni žádná sranda...Mám tam taky Nokie a neni to ono... :(
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od dsvatos »

Ajwori píše:

ten kdo ti řek, že bez bastlení to je na prd je vůl!!! já jsem dost náročnej na kvalitu audia a přesto jsem spokojen! sice kdybych neměl dost jinejch výdajů, tak určitě se do náročnější přestavby pustim, myslim tim doorboard a 16cm repro ale 13tky taky slušně hrajou, vytlumení a předělaní osazení repra jsem udělal jen v zadnim platě a vytlumil jsem víko kufru toť vše

Já jsem psal bez bastlení :wink: Chci mít káru v origo stavu, nikde nic nebudu řezat a zvětšovat díry. 10cm vzadu je málo a 13-ky u noh jsou na blbým místě.. :(
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

do saloonu nebo coupe jednoduche předek bez bastlení kompa 13 ale 16ky by bylo jiné kafe a zadek oval 6x9 3pásma koax nebo také kompa 16ky, kufr subač a hotovo. u touringa si nedokážu představit jak bude něco hrát ve stropě a nevím ani kolik je montážní hloubka ani rozměry?
Fanny

#10 Příspěvek od Fanny »

Ja tam mam Harman/Kardon a hraje vyborne :Kapela: vrele doporucuji...
Demarco
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Demarco »

Fanny píše:Ja tam mam Harman/Kardon a hraje vyborne :Kapela: vrele doporucuji...

no vidiš, ktomu krídlu si mohol pribaliť ako bonus aj repro :D
FreeTree

#12 Příspěvek od FreeTree »

Fanny píše:Ja tam mam Harman/Kardon a hraje vyborne :Kapela: vrele doporucuji...

Výborně? :roll: stav se u mě na poslech jakž takž dobrý hudby... záměrně nepíšu výborný, protože to výborný není, ale hraje to už slušně... :lol:
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Ranger_Zx »

a ty pasujou bez bastleni misto originalu? na kolik vyjdou? mam tam original a jeden reprak je uplne dead, tak kdyz ho budu menit byl bych ochoten vymenit vsechno
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Leveler »

No já slyšel hrát Harman-Kardon a nechápal sem jak to maže.Fakt paráda.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

OK , kdyby mel nekdo Hamann Kardann navic , koupim repra do mejch pozdeji volnych der.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Leveler »

Ale myslím že Harman-Kardon je krmenej origo BMW zesákem takže bys potřeboval i ten.A myslím že zadní sub boxy sou taky jiný takže i to.Ale to ti řeknou asi majitele těchto soustav. :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

sem teda myslel ze je to jednodussi... :?

mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????

nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem :lol:

proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......
Zave
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Zave »

Jirko, to chci ted taky... hraje mi to jak s nejakyho kyblu :) uz sem se tu jednou ptal, ale nic :)
jinak vzadu ve strese jsou prumery 10cm...
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Whisky »

GeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi... :?

mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????

nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem :lol:

proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......

jasně že víme :)

http://www.audioland.cz/search.php?searchText=bmw
Fanny

#20 Příspěvek od Fanny »

Jinak takhle to vypada na touringovi: http://bmwfans.info/original/E36/tou/32 ... l-65_0241/
Kazdopadne v prednich dveri se musi vyriznout dalsi diry, ale kamos to delal a taky si s tim poradil...
Zesik tam samo je... No mozna fakt bude jednodussi jen sehnat lepsi repro stejnech rozmeru :ja_nic:
Odpovědět