Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vyfuk-od koho?
Zdravim.
Prave resim koupi noveho koncoveho tlumice,protoze muj asi pred 14dny objednany,neni schopen dodavatel najednou dodat.
Tak se chci zeptat,jaka znacka se vam na BMW osvedcila,co se tyce zivotnosti a hlucnosti.Nechci zadny "ladak" apod.....
Do ceho jit?Bosal,Tesh,Walker apod.... nebo co rikate na extravyfuk.cz?
Predem diky.
Je to na BMW E36 325i.
Prave resim koupi noveho koncoveho tlumice,protoze muj asi pred 14dny objednany,neni schopen dodavatel najednou dodat.
Tak se chci zeptat,jaka znacka se vam na BMW osvedcila,co se tyce zivotnosti a hlucnosti.Nechci zadny "ladak" apod.....
Predem diky.
Je to na BMW E36 325i.
co říkáte na výfuky od http://www.mjauto.cz SBT atd. jsou moc levný ale na Saxu je už 3 rok a pohoda 

Heh,diky za odpovedi.
Diky tomu,ze prodavam ND na zahranicni auta,tak jsem par vyrobcu videl a co muzu rict tak,ze bych si nikdy na auto nedal Bosal.
Nejcastejsi reklamace at uz koroze nebo vytlucene prepazky,neosetrene svary apod...
Zajimalo me,jestli ma nekdo vyzkousenou konkretni znacku na bawu primo R6 a jak je hlucna apod....
Mozna se obetuji a ze "srandy" vyzkousim vyfuk od extravyfuk.cz:-)
Srovnatelne je to s Teshem,Walkerem apod...
No uvidim,zkusim jeste neco pohledat v Nemecku.
Diky tomu,ze prodavam ND na zahranicni auta,tak jsem par vyrobcu videl a co muzu rict tak,ze bych si nikdy na auto nedal Bosal.
Nejcastejsi reklamace at uz koroze nebo vytlucene prepazky,neosetrene svary apod...
Zajimalo me,jestli ma nekdo vyzkousenou konkretni znacku na bawu primo R6 a jak je hlucna apod....
Mozna se obetuji a ze "srandy" vyzkousim vyfuk od extravyfuk.cz:-)
Srovnatelne je to s Teshem,Walkerem apod...
No uvidim,zkusim jeste neco pohledat v Nemecku.
JJ jak rikas,je to polska firma dost rychle se rozvijejici.
Zacina chodit dost zakazniku,kteri se ptaji prave na tuto znacku(zastoupeni),takze to asi zkusim a uvidime.
Nejde mi ani tak o cenu,ale o zkusenost a abych si koupil Bosal za 8tis. s hroznym zpracovanim,tak radeji zkusim Polsko:-)
Kdyby jeste nekoho neco napadlo,tak piste,diky.
Zacina chodit dost zakazniku,kteri se ptaji prave na tuto znacku(zastoupeni),takze to asi zkusim a uvidime.
Nejde mi ani tak o cenu,ale o zkusenost a abych si koupil Bosal za 8tis. s hroznym zpracovanim,tak radeji zkusim Polsko:-)
Addict píše:JJ jak rikas,je to polska firma dost rychle se rozvijejici.
Já nevim ale co tak SEBRING , REMUS, SUPERSPRINT atd.....
tak jsem také zkusil vyfuk z http://www.extravyfuk.cz na několik doporučení a zatím jsem max spokojen.Je pěkně těžký čili něco tam bude, ne jak ty lehký shity co jsou na rok a shnijou okamžítě zevnitř. Vše sedlo přesně na držáky.A je krásně tichý.Záruka 2 roky tak teď už ukáže jen čas 

-
- Kontaktovat uživatele:
Addict píše:Zdravim.
Predem diky.
Je to na BMW E36 325i.
Na http://www.extravyfuk.cz určitě tlumič na E36 325i nenajdeš...jenom na ropáka...

-
- Kontaktovat uživatele: