Mám full v nádržce,tahám a tahám za páčku a nic,ani se nic neozývá, comp ukazuje chybu ve stavu vody v náplni,přitom je full...setkal se s tím někdo,je to klasická chyba u e36 ?
No_name píše:Mám full v nádržce,tahám a tahám za páčku a nic,ani se nic neozývá, comp ukazuje chybu ve stavu vody v náplni,přitom je full...setkal se s tím někdo,je to klasická chyba u e36 ?
nemas zalomenu hadicku pod kapotou? to ti potom nepusti motorcek aby tlacil vodu do ostrekovacov, nema totiz kam....
Jak jsou na kapotě dohr. 4 trysky pro ostřik, honí to jedno čerpadlo? Nebo pro kažodu stranu, tzn. tu dvojstrysku čerpadlo? Totiž 3 trysky mi stříkaj krásně, ale jedna je jako umíráček. Tak nevim jestli je jenom zanešená nebo je chyba jinde.
Koby píše:At nezakládám jiný thread s podobnou tématikou.
Jak jsou na kapotě dohr. 4 trysky pro ostřik, honí to jedno čerpadlo? Nebo pro kažodu stranu, tzn. tu dvojstrysku čerpadlo? Totiž 3 trysky mi stříkaj krásně, ale jedna je jako umíráček. Tak nevim jestli je jenom zanešená nebo je chyba jinde.
Maš to určitě zanesenou trysku...oba ostřikovače pohání jedno čerpadlo.
Zdravim Vas...snad nebude vadit, kdyz dotaz napisu sem do tohoto vlakna ...u ridice se mi rozpojila hadice na ostrikovace (odpojila se z trysky) takze to vubec nema tlak a smes tece vsude mozne...za boha tam nejde ta hadice nacvaknout musi se to nejak silou, nebo je na to nejak postup?Asi hloupej dotaz ale proste to tam nejde nacvaknout... Nerad bych utrhnul dratky na vyhrivani trysky...mam model F10...