Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Huceni pri 2500 ot/min
Posledni dobou pozoruju huceni od zadni napravy v okoli 2500 otacek. Dela to pri kazdem rychlostnim stupni a to at jdou otacky nahoru nebo dolu. Zvuk bych prirovnal k takovemu huceni, jako kdyz se treba na dalnici najede na krajnici. Zda se mi, ze to jde od praveho kola, ale to se muzu plest. Gumama to neni, dela to i na zimakach.
Ma nekdo nejaky napad, co by to mohlo byt? Myslel jsem si, ze treba diferak. Ale je mi divny, ze to dela jen pri konkretnich otackach a ne pri konkretni rychlosti.
Dik za nazory
Ma nekdo nejaky napad, co by to mohlo byt? Myslel jsem si, ze treba diferak. Ale je mi divny, ze to dela jen pri konkretnich otackach a ne pri konkretni rychlosti.
Dik za nazory
-
- Kontaktovat uživatele:
Maikl píše:no, a na 4 a 5 už jedeš nákou rychlostí tak by to mohlo být ložisko kola
Ja to myslel tak, ze na 1 - 3 si toho clovek pri normalni jizde ani nevsimne, protoze ty otacky rychle prelitne, ale to huceni tam je, pokud se na to zamerim a drzim motor v tech otackach. Neni to sice moc znat jako na petku, ale je to tam.
Ze by to mohlo byt lozisko me taky napadlo, ale jak jsem tady na foru cetl, jak se spatne lozisko projevuje, tak si myslim, ze to nebude ono.
Taky myslim že by to mohlo bejt ložisko. Asi před měsícem jsem měnil jedno a před tejdnem druhý.... Docela radost
Zkus co to bude dělat v zatáčce, jestli to přestane hučet, tak je to na 99% ložisko! Zkus pravou ale i levou zatáčku a uvidíš, rozhodně si nemysli že to slyšíš z pravýho zadního, že to bude pravý zadní!!! Takovou blbost sem udělal já, slyšel jsem pravý ložisko že hučí, byl jsem si jistej že to slyšim zprava, tak jsem ho vyměnil a vono hovno, bylo to levý, až potom já amatér jsem se dozvěděl o tom jak to poznáš - v zatáčce...