Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Podsvícení ovládání topení
jdou vytáhnout všechny ovladače. Prostě za to pořadně zatahni a sundaš to z těch osek. ja mam dva šroubky které to drží pod krajními ovladači (na otáčky větráku a na směr kterým to má foukat) Ty šroubky odšroubuješ a pak celý ten panel odděláš. Noo a za ním už je žárovka která to podsvětluje. Ja když jsem to poprve rozdělaval tak mi to taky nešlo a zkoumal jsem jak se to rozdělává.Jeden ovladač šel opravdu špatně tak jsem ho vzal do kleští přeh hadr(abych to nepodřel) a šel dolů taky.
Milaano píše:Mam pocit ze su tam dve tie ziarovky, je tam priesvitny plast ktory rozptiluje svetlo, mozno je prasknute, za rozobranie nic nedas. Ziarovky kupis v hocijakej mototechne 12V 1,2W take napichovacky do pristrojoviek ktore sa pouzivaju do vecsiny aut...
V Compacte je ziarovka jedna. To znamena, ze ta ziarovka sa da z toho umeleho konektoru vybrat? Mne sa to vobec nedari.

crumar píše:Milaano píše:Mam pocit ze su tam dve tie ziarovky, je tam priesvitny plast ktory rozptiluje svetlo, mozno je prasknute, za rozobranie nic nedas. Ziarovky kupis v hocijakej mototechne 12V 1,2W take napichovacky do pristrojoviek ktore sa pouzivaju do vecsiny aut...
V Compacte je ziarovka jedna. To znamena, ze ta ziarovka sa da z toho umeleho konektoru vybrat? Mne sa to vobec nedari.
Si si jistej ze je tam jen jedna??
Ano, inu som tam nevidel. Je v strednej casti.
Dnes som to rozobral, kupil zasuvacie ziarovky, ale z toho plastoveho konektoru sa mi ta odpalena neda vybrat.
Mne sa ten panel nedal ani po odskrutkovani tych dvoch skrutiek vybrat, tak som vybral radio+kovovy ramcek a hned pod nim je ziarovka. Je to rychlejsie nez sa drbkat s tym panelom.
Dnes som to rozobral, kupil zasuvacie ziarovky, ale z toho plastoveho konektoru sa mi ta odpalena neda vybrat.
Mne sa ten panel nedal ani po odskrutkovani tych dvoch skrutiek vybrat, tak som vybral radio+kovovy ramcek a hned pod nim je ziarovka. Je to rychlejsie nez sa drbkat s tym panelom.
crumar píše:Ano, inu som tam nevidel. Je v strednej casti.
Tak takhle je ta vymena urcite i jednodussi...Nicmene mi teda neni jasny, kdyz je tam jen jedna, proc mi prava polovina sviti normalne a leva skoro vubec

Sprite píše:crumar píše:Ano, inu som tam nevidel. Je v strednej casti.
Tak takhle je ta vymena urcite i jednodussi...Nicmene mi teda neni jasny, kdyz je tam jen jedna, proc mi prava polovina sviti normalne a leva skoro vubec
Prave som ju nahodil. Mozes mat spinavy ten plast co prenasa svetlo zo ziarovky, pripadne ho tam vobec nemas.
Bajzik píše:to je zase téma, řešíš tu výměnu žárvky jak jak výměnu ložiska na klice
rozeber to jak ti tu píšou, vyměn žárovku, koupíš na každý benzíně.... a uvidíš, jsou tam světlovodivé plastý které ti vedou světlo po celém panelu.
Nevím co tu řešíš Ty

-
- Kontaktovat uživatele:
Sprite píše:Bajzik píše:to je zase téma, řešíš tu výměnu žárvky jak jak výměnu ložiska na klice
rozeber to jak ti tu píšou, vyměn žárovku, koupíš na každý benzíně.... a uvidíš, jsou tam světlovodivé plastý které ti vedou světlo po celém panelu.
Nevím co tu řešíš TyMyslel jsem že od toho to tu je, aby se člověk zeptal...Jestli Ti něco vadí, nenutím tě to ani číst, natož sem něco psát...A ja to řeším proto, protože jsem nevedel jak na to, a ted se mi to nechce zbytečně rozdělávat kdyby tam byla opravdu jen jedna žárovka...Protože je jasný že bude chyba jinde...Tolik k Tvému, celkem bezcennému, příspěvku...
Jestli je můj přspěvek bezcený nedokážu z tohoto pohledu posoudit, protože nevím jak lépe popsat výměnu žárovky

Máš pravdu, že je to tu od toho aby jsi zjistil jak na to ale když ti tu kluci napíšou jak to rozebrat tak to udělám a nepíšu další zbytečný dotazy. Těmi kdo ti odpovídá jsou také lidi tak se příště se pokus použít hlavu... výměna té žárovky vyjde asi tak na 5 minut, tak mi nepíš, že se ti to nechtělo zbytečně rozebírat. Mnoho zdaru s výměnou čau
Bajzik píše:Sprite píše:Bajzik píše:to je zase téma, řešíš tu výměnu žárvky jak jak výměnu ložiska na klice
Nevím co tu řešíš TyMyslel jsem že od toho to tu je, aby se člověk zeptal...Jestli Ti něco vadí, nenutím tě to ani číst, natož sem něco psát...A ja to řeším proto, protože jsem nevedel jak na to, a ted se mi to nechce zbytečně rozdělávat kdyby tam byla opravdu jen jedna žárovka...Protože je jasný že bude chyba jinde...Tolik k Tvému, celkem bezcennému, příspěvku...
Jestli je můj přspěvek bezcený nedokážu z tohoto pohledu posoudit, protože nevím jak lépe popsat výměnu žárovky![]()
Máš pravdu, že je to tu od toho aby jsi zjistil jak na to ale když ti tu kluci napíšou jak to rozebrat tak to udělám a nepíšu další zbytečný dotazy. Těmi kdo ti odpovídá jsou také lidi tak se příště se pokus použít hlavu... výměna té žárovky vyjde asi tak na 5 minut, tak mi nepíš, že se ti to nechtělo zbytečně rozebírat. Mnoho zdaru s výměnou čau
Nechápu, že Tě pořád baví sem psát nesmysly...Z toho plyne, že Ty máš toho času nazbyt plno...Proto maš i čas na zbytečné věci, jako je bezpředmětné rozdělávání čehokoliv v autě, když chyba je očividně jinde, a zbytečné sraní se do jiných, i když to k ničemu nevede...Navíc jsi asi děsná bedna, protože na všechno si přijdeš sám

Bajzik píše:Sprite píše:Bajzik píše:to je zase téma, řešíš tu výměnu žárvky jak jak výměnu ložiska na klice
Jestli je můj přspěvek bezcený nedokážu z tohoto pohledu posoudit, protože nevím jak lépe popsat výměnu žárovky![]()
Musím se Sprita zastat...Nikdo tě nenutil si to číst nebo sem něco psát...Když ti to prijde jako blbost, tak nad tim jen mavni rukou a dal se tim nemusis zabyvat ne?...Ale nemusis to sem psat a navažet se nekomu do prispevku...Hmm?...Zkus se nad tim zamyslet...mej se

hertz1 píše:Bajzik píše:Sprite píše:[quote="Bajzik"]to je zase téma, řešíš tu výměnu žárvky jak jak výměnu ložiska na klice
Musím se Sprita zastat...Nikdo tě nenutil si to číst nebo sem něco psát...Když ti to prijde jako blbost, tak nad tim jen mavni rukou a dal se tim nemusis zabyvat ne?...Ale nemusis to sem psat a navažet se nekomu do prispevku...Hmm?...Zkus se nad tim zamyslet...mej se

Neres to...Temhle lidem to stejne nikdy nevysvetlis a nedojde jim to...Stejne jako tem, co se tu lidem serou do inzerátů a přitom o nic zájem nemají

-
- Kontaktovat uživatele:
Sprite píše:Bajzik píše:Sprite píše:[quote="Bajzik"]to je zase téma, řešíš tu výměnu žárvky jak jak výměnu ložiska na klice :roll:
Nevím co tu řešíš Ty :roll: Myslel jsem že od toho to tu je, aby se člověk zeptal...Jestli Ti něco vadí, nenutím tě to ani číst, natož sem něco psát...A ja to řeším proto, protože jsem nevedel jak na to, a ted se mi to nechce zbytečně rozdělávat kdyby tam byla opravdu jen jedna žárovka...Protože je jasný že bude chyba jinde...Tolik k Tvému, celkem bezcennému, příspěvku... :roll:
Jestli je můj přspěvek bezcený nedokážu z tohoto pohledu posoudit, protože nevím jak lépe popsat výměnu žárovky :lol:
Nechápu, že Tě pořád baví sem psát nesmysly...Z toho plyne, že Ty máš toho času nazbyt plno...Proto maš i čas na zbytečné věci, jako je bezpředmětné rozdělávání čehokoliv v autě, když chyba je očividně jinde, a zbytečné sraní se do jiných, i když to k ničemu nevede...Navíc jsi asi děsná bedna, protože na všechno si přijdeš sám :D Takových lidí je málo...Proto je nesmysl Tě zatěžovat věcma, jako je hloupá výměna žárovky :D Ty máš na víc :D Takže Ti tímto VELICE děkuji za Tvé vzácné rady a byl bych moc rád, kdyby ses v tomto příspěvku už neobjevil :D Zkus řešit větší věci na které my "obyčejní" nemáme...Zdarec :D[/quote]Asi jsi mě nepochopil protože ty zbytečný příspěvky respektive téma sem píšeš právě ty a to že ti to píšu je proto, že se ti snažím osvětlit věc i když asi zbytečně. Času tolik nemám ale ty si asi neuvědomuješ to, že okrádáš o čas víc osob než jednu => ?

Osobně se snažím si s problémem poradit sám, než sem napíšu. Nikdo neví vše ale promin, výmněna žárovky? Bohu dík jsou zde frajéři kteří jsou opravdu jak ty říkáš "bedny"
Tímto tu opravdu končím