Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pískování autoskel
-
- Kontaktovat uživatele:
xMart píše:Premejslim ze si necham vypiskovat VINko na vsechny skla. V kombinaci s tajnym vypinacem zapalovani by to mohla bejt dobra ochrana pred zlodeji..
Mate s tim nejaky zkusenosti? vyhody nevyhody?
Nechal jsem si poslat sadu na vyznačení VIN která obsahuje kyselinu kterou naleptáš na sklo přes šablonu a efekt stejný jako pískování. Stojí to do 500,- Byla to nějaká firma ze Zlína, pohledej na netu, nebo se večer doma mrknu jestli nenajdu adresu.
-
- Kontaktovat uživatele:
michal09 píše:Promiň, ale mohl by jsi mi to prosím přiblížit?
Všechno máš tady:
http://www.vin-mark.cz/main.php
-
- Kontaktovat uživatele:
Výsledek leptáním je nerozpoznatelný od pískování a jak všichni vidíte i mnohem levnější. Dělal jsem to loni na podzim a opravdu je to jednoduché, jenom to chce dát pozor a nekápnout si s tím na lak. A taky aby bylo teplo. Ale měl by to zvládnout každý (když jsem to zvládl já
)
Součástí je registrace do databáze, nějaká kartička a nálepka kterou si můžeš nalepit pro zviditelnění. Je sice dost velká ale má stejnou barvu jako moje auto tak jsem ji tam nalepil (i když ze začátku mi trochu vadila).
Kromě VIN máš k dispozici ještě 3 znaky dle tvé libosti. Nejčastěji se dává kód země, tedy CZ.
Odcizení auta to určitě nezabrání, ale beru to tak, že pokud bude mít zloděj na výběr mezi dvěma auty, tak si vybere to bez označení.

Součástí je registrace do databáze, nějaká kartička a nálepka kterou si můžeš nalepit pro zviditelnění. Je sice dost velká ale má stejnou barvu jako moje auto tak jsem ji tam nalepil (i když ze začátku mi trochu vadila).
Kromě VIN máš k dispozici ještě 3 znaky dle tvé libosti. Nejčastěji se dává kód země, tedy CZ.
Odcizení auta to určitě nezabrání, ale beru to tak, že pokud bude mít zloděj na výběr mezi dvěma auty, tak si vybere to bez označení.
Si to pročti http://www.vin-mark.cz/main.php , píšou nějaká pasta s kyselinou či co.castro píše:Dave píše:
a čím se to leptá? kyselinu si musíš někde koupit, nebo je součástí balení?
když zvládnu vyleptat tištěnej spoj, co by ne tohle
sada obsahuje :
leptací kyselinu
6 karet s vin
kartu na zkoušku - musiš o ni požadat při objednávce - si to leptani pak mužeš zkusit doma na okně
kartičku s údajema
návod
dvě modrý samolepky na zviditelnění toho vin
snímací folii
a ja sem měl eště dvě špejle s vatičkou do uší na nanášení ty kyseliny
zítra dopoledne to udělam a dam sem foto
leptací kyselinu
6 karet s vin
kartu na zkoušku - musiš o ni požadat při objednávce - si to leptani pak mužeš zkusit doma na okně
kartičku s údajema
návod
dvě modrý samolepky na zviditelnění toho vin
snímací folii
a ja sem měl eště dvě špejle s vatičkou do uší na nanášení ty kyseliny

zítra dopoledne to udělam a dam sem foto
...jelikoz delam v reklamce,tak s touto kyselinou obcas taky pracujem...napisy na skla ci zrcadla.......dela se to tak ze nalepis folii na misto kde to chces a ve folii je vyřezano vin ci co si objednas....potres folii tou kyselinou a nechas 10MIN PUSOBIT.Potom umejes a sundas folii.......a VYSLEDEK?...na okne zustane napis ...a vypada to jako brouseny sklo...proste matne vystupujici...
TO CASTRO:za 800to je pekna hul...folie cca 30kc a kyselina 20kc....tudiz rabat 750kc
TO CASTRO:za 800to je pekna hul...folie cca 30kc a kyselina 20kc....tudiz rabat 750kc