Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
LEVNÉ POVINNÉ RUČENÍ A HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ
obsah:
1000-1250cm3-2010,-Kč
1250-1350cm3-2201,-Kč
1350-1650cm3-3118,-Kč
1650-1850cm3-3340,-Kč
1850-2000cm3-5058,-Kč
2000-2500cm3-5199,-Kč
nad 2500cm3-7442,-Kč
Připojištění čelního skla na částku 15 000,-Kč za roční pojistné 500,-Kč.
Jsem zástupce licencované makléřské akciové společnosti,která má uzavřené rámcové smlouvy s pojišťovnami.Vzhledem k velkým obratům pojistného jsem schopen Vám nabídnout tyto sazby.Současně jsme držiteli licence MF ČR jako samostatný likvidátor pojistných událostí,čímž pro své klienty jsme schopni zajistit komplexní služby s nejvýšší možnou výššíí plnění.Současně Vám spočítám velice lukrativní havarijní pojištění.V rámci této smlouvy nejsou uplatňovány bonusy ani hlavně malusy(tzn.navýšení pojistného v případě pojistné události).
1000-1250cm3-2010,-Kč
1250-1350cm3-2201,-Kč
1350-1650cm3-3118,-Kč
1650-1850cm3-3340,-Kč
1850-2000cm3-5058,-Kč
2000-2500cm3-5199,-Kč
nad 2500cm3-7442,-Kč
Připojištění čelního skla na částku 15 000,-Kč za roční pojistné 500,-Kč.
Jsem zástupce licencované makléřské akciové společnosti,která má uzavřené rámcové smlouvy s pojišťovnami.Vzhledem k velkým obratům pojistného jsem schopen Vám nabídnout tyto sazby.Současně jsme držiteli licence MF ČR jako samostatný likvidátor pojistných událostí,čímž pro své klienty jsme schopni zajistit komplexní služby s nejvýšší možnou výššíí plnění.Současně Vám spočítám velice lukrativní havarijní pojištění.V rámci této smlouvy nejsou uplatňovány bonusy ani hlavně malusy(tzn.navýšení pojistného v případě pojistné události).
-
- Kontaktovat uživatele:
Neber to, že Ti kazím kšeft, ale rád bych kolegy z BMW klubu informoval, že je i levnější povinné ručení. Je to u ČPP (česká podnikatelská pojišťovna), sjednává se to přes tuto firmu:
http://www.pmbs.cz
http://www.pmbs.cz
Zalezi co od toho pojisteni ocekavate... Opravdu CPP a tenhle no name(prozatim) jsou neskutecne vyhodne a levne.. Jejich pojistne plneni ovsem stoji za .....zlamanou gresli(jak kulantne receno).. Pokud budte tedy mit jenom povinne ruceni,tak Vam vicemene muze byt vlastne jedno kdy zaplati poskozenemu, ale je to takove dost nesolidarni. Ovsem to uz je na rozhodnuti kazdeho z nas.. U havarijni pojistky bych si na to,ale dal mnohem vetsi pozor, protoze to se muze dotknout primo Vas...
Opravdu nechci nekomu kazit kseft,ale zijem ve svete informaci a tak by je mel kazdy mit...
(moje psani vychazi ciste z realnych situaci a zkusenosti klientu a znamych, mohli to byt vyjimky... mozne je vse)
Opravdu nechci nekomu kazit kseft,ale zijem ve svete informaci a tak by je mel kazdy mit...
(moje psani vychazi ciste z realnych situaci a zkusenosti klientu a znamych, mohli to byt vyjimky... mozne je vse)
Vzhledem k tomu že nejenom uzavřu pojistku klientovi,ale zajišťuji kompletní likvidaci,tak vždy se snažím zajistit nejvyší možné pojistné plnění a vzhledem k historii naší firmy se nám to většinou daří...Sám osobně nemám rád pojišťovny neboť tahají z lidí pouze peníze a v případě,když mají něco zaplatit snaží se tomu všemožně vyhnout,proto dělám tuto práci a hajím zájmy svých klientů.Atilak píše:Zalezi co od toho pojisteni ocekavate... Opravdu CPP a tenhle no name(prozatim) jsou neskutecne vyhodne a levne.. Jejich pojistne plneni ovsem stoji za .....zlamanou gresli(jak kulantne receno).. Pokud budte tedy mit jenom povinne ruceni,tak Vam vicemene muze byt vlastne jedno kdy zaplati poskozenemu, ale je to takove dost nesolidarni. Ovsem to uz je na rozhodnuti kazdeho z nas.. U havarijni pojistky bych si na to,ale dal mnohem vetsi pozor, protoze to se muze dotknout primo Vas...

caky píše:Vzhledem k tomu že nejenom uzavřu pojistku klientovi,ale zajišťuji kompletní likvidaci,tak vždy se snažím zajistit nejvyší možné pojistné plnění a vzhledem k historii naší firmy se nám to většinou daří...Sám osobně nemám rád pojišťovny neboť tahají z lidí pouze peníze a v případě,když mají něco zaplatit snaží se tomu všemožně vyhnout,proto dělám tuto práci a hajím zájmy svých klientů.Atilak píše:Zalezi co od toho pojisteni ocekavate... Opravdu CPP a tenhle no name(prozatim) jsou neskutecne vyhodne a levne.. Jejich pojistne plneni ovsem stoji za .....zlamanou gresli(jak kulantne receno).. Pokud budte tedy mit jenom povinne ruceni,tak Vam vicemene muze byt vlastne jedno kdy zaplati poskozenemu, ale je to takove dost nesolidarni. Ovsem to uz je na rozhodnuti kazdeho z nas.. U havarijni pojistky bych si na to,ale dal mnohem vetsi pozor, protoze to se muze dotknout primo Vas...
čili ty seš vlastně takovej Robin Hood

Máš pravdu někdy si tak připadámSlid píše:caky píše:Vzhledem k tomu že nejenom uzavřu pojistku klientovi,ale zajišťuji kompletní likvidaci,tak vždy se snažím zajistit nejvyší možné pojistné plnění a vzhledem k historii naší firmy se nám to většinou daří...Sám osobně nemám rád pojišťovny neboť tahají z lidí pouze peníze a v případě,když mají něco zaplatit snaží se tomu všemožně vyhnout,proto dělám tuto práci a hajím zájmy svých klientů.Atilak píše:Zalezi co od toho pojisteni ocekavate... Opravdu CPP a tenhle no name(prozatim) jsou neskutecne vyhodne a levne.. Jejich pojistne plneni ovsem stoji za .....zlamanou gresli(jak kulantne receno).. Pokud budte tedy mit jenom povinne ruceni,tak Vam vicemene muze byt vlastne jedno kdy zaplati poskozenemu, ale je to takove dost nesolidarni. Ovsem to uz je na rozhodnuti kazdeho z nas.. U havarijni pojistky bych si na to,ale dal mnohem vetsi pozor, protoze to se muze dotknout primo Vas...
čili ty seš vlastně takovej Robin Hoodnějaký kontakt nebo refence atd.

povinné ručení Triglav 2500ccm a výše s bonusem 84 měsíců za 5002Kč
http://www.pojisteni-vozidel.cz/povinne ... -2007.html
Tady je limit 70/70 jaký máš ty? A v případě pojistné události o kolik ti navýší pojistné!!!! U nás 0,-Kč!!!!trotl píše:povinné ručení Triglav 2500ccm a výše s bonusem 84 měsíců za 5002Kč
caky píše:Tady je limit 70/70 jaký máš ty? A v případě pojistné události o kolik ti navýší pojistné!!!! U nás 0,-Kč!!!!trotl píše:povinné ručení Triglav 2500ccm a výše s bonusem 84 měsíců za 5002Kč
50/50 to si myslím že je dostačující ne?