Uvažuji o koupi vzduchového filtru - něco takového http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=10028 chci to hlavně kvůli zvuku - a tak se chci zeptat jak složité to je u E36 318iSka namontovat, nebo jestli už to někdo na isku má ..... nebo nějaké foto - jestli to není moc složité předem dík
Pokud se to rozhodnes namontovat, mel bys udelat i odstineni od motoru nejakou prickou, protoze jinak ti to zacne nasavat horky vzduch a vykon pujde do kytek.
dsvatos píše:Tak pokud chce jen větší randál, bude to OK.. Ještě dost pomůže vykuchat výfuk
U mě se randál nekoná,pouze když ho chci,když jedu normálně a nepouštim moc plynu,rozdíl neslyšim Když tomu dupnu na krk,tak se ale sakra změna koná,myslim,žeu u toho isa to bude podobný
No klucí když jste u toho, jakou máte zkušenost se vzducovejma filtrama obecně a kterej by jste mi doporučily??? Chci to do komplet seriovky 318ky motor M43. Klidně si za to připlatim, jen nechci aby to skončilo úbytkem výkonu ale samozdřejmě mírným nárůstem výkonu a lepšího zvuku ve vysokejch otáčkách... Máte někdo prosím nějaké zkušenosti??? Díky moc všem
michal09 píše:No klucí když jste u toho, jakou máte zkušenost se vzducovejma filtrama obecně a kterej by jste mi doporučily??? Chci to do komplet seriovky 318ky motor M43. Klidně si za to připlatim, jen nechci aby to skončilo úbytkem výkonu ale samozdřejmě mírným nárůstem výkonu a lepšího zvuku ve vysokejch otáčkách... Máte někdo prosím nějaké zkušenosti??? Díky moc všem
Já bych doporučil vložku do origo airboxu (Green,KN apod.), sám mám Greena a max spokojenost za ty love, a nebo komplet přestavbovou sadu ale to už je zas cenově trochu jinde. Nejsem zastáncem home bastlení
michal09 píše:No klucí když jste u toho, jakou máte zkušenost se vzducovejma filtrama obecně a kterej by jste mi doporučily??? Chci to do komplet seriovky 318ky motor M43. Klidně si za to připlatim, jen nechci aby to skončilo úbytkem výkonu ale samozdřejmě mírným nárůstem výkonu a lepšího zvuku ve vysokejch otáčkách... Máte někdo prosím nějaké zkušenosti??? Díky moc všem
Já bych doporučil vložku do origo airboxu (Green,KN apod.), sám mám Greena a max spokojenost za ty love, a nebo komplet přestavbovou sadu ale to už je zas cenově trochu jinde. Nejsem zastáncem home bastlení
No to já taky ne Kde se dá sehnat ta vložka Green nebo KN? Takže v reálu to vypadá tak, že akorát prohodim v airboxu tu vložku a hotovo??? V podstatě tímhle se nedá nic zkazit když jde "jen" o vložku že jo?
No to já taky ne Kde se dá sehnat ta vložka Green nebo KN? Takže v reálu to vypadá tak, že akorát prohodim v airboxu tu vložku a hotovo??? V podstatě tímhle se nedá nic zkazit když jde "jen" o vložku že jo?[/quote] Seženeš to na kdejakým tuningshopu, já to tuším kupoval na http://www.autodoplnky.cz , a jak říkáš, jen to vyměníš za tu původní, má to velkou životnost akorát to musíš za nějaký čas vyčistit, maj na to nějakou čistící sadu.
papyk píše:No to já taky ne Kde se dá sehnat ta vložka Green nebo KN? Takže v reálu to vypadá tak, že akorát prohodim v airboxu tu vložku a hotovo??? V podstatě tímhle se nedá nic zkazit když jde "jen" o vložku že jo?
Seženeš to na kdejakým tuningshopu, já to tuším kupoval na http://www.autodoplnky.cz , a jak říkáš, jen to vyměníš za tu původní, má to velkou životnost akorát to musíš za nějaký čas vyčistit, maj na to nějakou čistící sadu.[/quote]
No našel jsem tam vložku Green přímo pro můj motor No a je to nějak znát? výkon, zvuk? Kámoš mi řikal že je to naprd, že tím můžu akorát posrat motor no, tak jsem na rozpacích... Je fakt že on jezdí ve felicii
Tak znát to je, ale je fakt že jsem dělal i upgrade výfuku a ta origo vložka byla K.O. A nevím co bys tím měl jako po.rat, asi vědí co dělají, určitě když už nic tak min. to bude líp dejchat.
Asi máš recht, zkusim to... Když sem u těch otázek - jakej máš vejfuk, jen koncovku? resp. koncovej díl? O tom do budoucna taky přemýšlim, chtěl bych něco decentního jak vzhledově, tak po audio stránce.... V nízkých otáčkách aby byl potichu a ve vysokejch aby se krapek projevil Žádnou tuzig rouru co řve jak na lesy Máš nějakej typ??
Sem možná otravnej, ale musím využít toho, že zatím odpovídáš Díky Papyku
fk-automotive.com možná to nevíš ale musíš to nastříkat olejem,aby ti tam nešli mikročástečky prachu,to bys sice neskurvil motor ale váha by odejít mohla,jinak čistit podle prostředí,poznáš to podle oka,já to čistím jarem a stříkám WD40,ale určitě koupíš originál sadu na čištění a nastříkání,zvuk bude lepší o hodně
michal09 píše:Asi máš recht, zkusim to... Když sem u těch otázek - jakej máš vejfuk, jen koncovku? resp. koncovej díl? O tom do budoucna taky přemýšlim, chtěl bych něco decentního jak vzhledově, tak po audio stránce.... V nízkých otáčkách aby byl potichu a ve vysokejch aby se krapek projevil Žádnou tuzig rouru co řve jak na lesy Máš nějakej typ??
V poho, nemáš zač. Výfuk mám: rezonátory ve tvaru katu (sen každé STK) -pak jen nerez trubky až dozadu - konec origo Seebring, zvuk paráda-takový decentní který se při akceleraci lehce rozduní a 6vál se rozezpívá, žádnej kravál jsem nechtěl. Ještě jsem chtěl laděné svody ale prdím na ně, co mi tu kluci psali tak to za ty kačky prej nemá smysl. A ten komplet výfuk jsme dělali na 4krát než to bylo přesně ončo, metoda pokus-omyl.
jolik píše:fk-automotive.com možná to nevíš ale musíš to nastříkat olejem,aby ti tam nešli mikročástečky prachu,to bys sice neskurvil motor ale váha by odejít mohla,jinak čistit podle prostředí,poznáš to podle oka,já to čistím jarem a stříkám WD40,ale určitě koupíš originál sadu na čištění a nastříkání,zvuk bude lepší o hodně
Jjj, to je pravda, a ten Green máš napuštěný olejem už jak ti přijde domů, jinak samo že po každým vyčištění to musíš napustit znova.
jolik píše:fk-automotive.com možná to nevíš ale musíš to nastříkat olejem,aby ti tam nešli mikročástečky prachu,to bys sice neskurvil motor ale váha by odejít mohla,jinak čistit podle prostředí,poznáš to podle oka,já to čistím jarem a stříkám WD40,ale určitě koupíš originál sadu na čištění a nastříkání,zvuk bude lepší o hodně
Stříkat olejem? to fakt nevim... Takže než to tam dám tak vložku postříkám třeba WDčkem (olejíčej´k na všechno) nebo nejaky special.?? Dík
michal09 píše:Asi máš recht, zkusim to... Když sem u těch otázek - jakej máš vejfuk, jen koncovku? resp. koncovej díl? O tom do budoucna taky přemýšlim, chtěl bych něco decentního jak vzhledově, tak po audio stránce.... V nízkých otáčkách aby byl potichu a ve vysokejch aby se krapek projevil Žádnou tuzig rouru co řve jak na lesy Máš nějakej typ??
V poho, nemáš zač. Výfuk mám: rezonátory ve tvaru katu (sen každé STK) -pak jen nerez trubky až dozadu - konec origo Seebring, zvuk paráda-takový decentní který se při akceleraci lehce rozduní a 6vál se rozezpívá, žádnej kravál jsem nechtěl. Ještě jsem chtěl laděné svody ale prdím na ně, co mi tu kluci psali tak to za ty kačky prej nemá smysl. A ten komplet výfuk jsme dělali na 4krát než to bylo přesně ončo, metoda pokus-omyl.
pokus - omyl? a co se nedařilo? Já bych měnil jen konec (ten buben s koncovkou) a zdají se mi celkem podezřele levný některý koncovky...