cau kluci mam e 36 cupe 323i a pri brzdeni me trpe mirne volant.uz opravdu nevim cim to muze byt proto ze jsem uz menil vsechny cepy na ramenech kulove cepy daval jsem novy stavitelny podvozek kw a dokonce i nove kotouce.jedine co jeste nebylo delane tak sou stabylizacni kosti a ulozeni stabilaku alo to si myslim ze tim to neni.ale zase mam hodne malej volant 28 momo ale to by nemelo mit vliv ne.ju a kola mam take vyvazene tak prosim borci radte!!dik
a co zaklad? gumy a kola? jinak vymen este uozeni trojuhelnikovejch ramen, je to takovej kolecko silentblok smerem do zado do auta...kdyz je to vyzvejkly tak to pri zatizeni muze vybrovat...
kdyz jsem tam daval nove kotouce tak jsem tu vstycnou plochu necistil myslis ze to staci jen ocelovim kartacem projed?je mozme ze mam za v pici kotouce daval jsem tam vrtane zimerman tak je dam na soustruh a uvidim jestli hazou a jestli jo tak je hodim o stenu snad proto ze je mam dva metry teprv.slysel jsem totis ze to neni zadnej zazrak ty zimermany
simir píše:kdyz jsem tam daval nove kotouce tak jsem tu vstycnou plochu necistil
To že jsi neočistil plochu na kterou kotouč dosedá bude možná ten problém a tím jsi mohl taky koutouč zničit. Když jsem měnil kotouče, vzal jsem to dráťákem a pak ještě jemným smirglem aby vše pěkně sedlo.
simir píše:kdyz jsem tam daval nove kotouce tak jsem tu vstycnou plochu necistil
To že jsi neočistil plochu na kterou kotouč dosedá bude možná ten problém a tím jsi mohl taky koutouč zničit. Když jsem měnil kotouče, vzal jsem to dráťákem a pak ještě jemným smirglem aby vše pěkně sedlo.
hm tak ze zitra sundam kotouce vemu je na soustruh dystak kdyz budou hazet tak je liznu dosedaci plochu poradne ocisti a uvidim nooo.a kdyz to zacne zas tak kloupim nove