Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

loketka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
chrompacket

#1 Příspěvek od chrompacket »

nevite nekdo jestli se shoduje loketni operka s E36 compact s loketkou do ostatnich typu e36 ????
myslim tim samozrejme komplet
diky za kazdou rychlou radu
TURBO_KrteK

#2 Příspěvek od TURBO_KrteK »

rekl bych, ze compact ma jiny stredovy tunel, koukni se ale radeji do ETK - http://bmwfans.info/original/
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od honzibmw »

chrompacket píše:nevite nekdo jestli se shoduje loketni operka s E36 compact s loketkou do ostatnich typu e36 ????
myslim tim samozrejme komplet
diky za kazdou rychlou radu

je to stejne protoze z e36 sedana sla do compacta
chrompacket

#4 Příspěvek od chrompacket »

no v ETK je to stejne..jen jsem se chtel ujistit diky
chrompacket

#5 Příspěvek od chrompacket »

tak jsem se s tim vcera popral...sehnal jsem loketku z Compacta (jinak pro ty co shani...sedl jsem k anonci a volal po vsech certech 2500,- jak nová) ...stredovy tunel je z compacta jiny..nepasuje do prvni casti tunelu, kde je radici paka..tak jsem vzal ten compactovy a podle jeho delky jsem upravil delku originalniho meho tunelu..a to tak ze jsem to proste pekne pilkou riznul, ale presne..usadil loketku, nahodil tunel..priplacnul zadni kryt..nasadil kryt z vnitrni strany loketky..placnul popelniky a SLUS..vse je ok a vypada to!! :P takze jinak jen pro ty co by chteli priste laborovat jak ja...z Compacta to normalne nejde musi se to trosicku dobastlit...cus bus
chrompacket

#6 Příspěvek od chrompacket »

PS: pro Ondru...dik za upozorneni ze to nepasuje, ale ta sms mi prisla kdyz uz jsem spal..a rano zvonil u nas kuryr..Lenka to vzala a ja si tu sms precet az v praci :lol: tak jsem ji hned volal, ale loketka uz byla v garazi :D takze jeste ze tak..ale dik za postreh..jinak v tom ETK to vypadalo uplne stejne
Odpovědět