KDYBY STE SI DALI HLEDAT bolo to tu riesene milion krat aj schema ako to zapojit!!!!
v aute mate RJ ktora ma nastarosti aj zavieranie dveri a specialita je len ta ze ma taku funkciu ze double lock, co znamena ze zajisti stupliky proti vyhackovaniu.
Od RJ alarmu/dialkoveho staci zapojit dva droty, jeden hadze impuls pri pokine zavriet a druhy pri pokine otvorit. A pri spravnom prepojeni dvoch pinov na RJ centralu to dokaze urobit aj double lock.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dálka e36
-
- Klubové ID: 728
- Kontaktovat uživatele:
Ale tady zapojeni nikdo neresiljordeeman píše:KDYBY STE SI DALI HLEDAT bolo to tu riesene milion krat aj schema ako to zapojit!!!!
v aute mate RJ ktora ma nastarosti aj zavieranie dveri a specialita je len ta ze ma taku funkciu ze double lock, co znamena ze zajisti stupliky proti vyhackovaniu.
Od RJ alarmu/dialkoveho staci zapojit dva droty, jeden hadze impuls pri pokine zavriet a druhy pri pokine otvorit. A pri spravnom prepojeni dvoch pinov na RJ centralu to dokaze urobit aj double lo
ck.
ale riesil aj ja. Na co menit motorceky ked zamknes klucom zamkne ti vsetky dvere. V E36 sa pouzivali dve RJ pre central nejak do 9/93 to bolo ZVM a potom ZKE IV. a tieto RJ maju vstupy , kde staci priviest impulz 12V a auto sa zamkne alebo odomkne. a pri spravnom prepojeni dvoch pinou to robi aj double lock. Ked zoberes 12V z baterky a brnknes po danom vstupe tak to zamkne alebo odomkne. Alarmy, ktore maju vystup zamkni a otvor, sa k tymto RJ centralu lahko pripoja a na RJ alarmu sa nastavuje dlzka trvania impulzu. Su aj novsie totiz ktore uz komunikuju po zbernici.klanuk píše:Ale tady zapojeni nikdo neresiljordeeman píše:KDYBY STE SI DALI HLEDAT bolo to tu riesene milion krat aj schema ako to zapojit!!!!
Od RJ alarmu/dialkoveho staci zapojit dva droty, jeden hadze impuls pri pokine zavriet a druhy pri pokine otvorit. A pri spravnom prepojeni dvoch pinov na RJ centralu to dokaze urobit aj double lo
ck.
Mam niekde schemu ako to mas pripojit a schemy E36 mozem poslat na mail.Z toho by si mal vyjst.Je tam vse farby vodicou kde RJ centralu najdes a ako je zapojena.A ja som na rychlo zbuchal ako k tomu pripojit alarm.