Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukazatel paliva-help
Zdarek,prosim vas o pomoc.
Na mem Compactu E36 1,6 blbne ukazatel paliva.
Po nastartovani ukaze aktualni stav paliva a cca po 3 vterinach spadne rucicka a zacne svitit rezerva,coz je pri delsich cestach docela na prd.
Nevite nekdo cim by to mohlo byt?Plovak a dalsi veci u nadrze jsou v poradku,tak nevim.
Dekuji za odpoved.Roman
Na mem Compactu E36 1,6 blbne ukazatel paliva.
Po nastartovani ukaze aktualni stav paliva a cca po 3 vterinach spadne rucicka a zacne svitit rezerva,coz je pri delsich cestach docela na prd.
Nevite nekdo cim by to mohlo byt?Plovak a dalsi veci u nadrze jsou v poradku,tak nevim.
Dekuji za odpoved.Roman
Fr3em4n píše:asi blbej dotaz , ale jak se dostanu k plováku... už tady bylo řečeno ze za sedadlem spolujezdce , ale ja fakt vubec nevim kdeje to moje první BMW tak o tom vím uplný kuloví a nechci se vsim lozit do servisu. dik moc
Je pod sedackou, ne za sedačkou. Odděláš sedák zadních sedadel a pod ním je na straně spolujezdce takovej kroužek kterej povolíš a vytáhneš plovák.. Nejni na tom nic těžkýho, taky jsem to dělal, hned jak jsem bávo dovezl domů

-
Takže včera mi nastal ten samý problém, nastartoval jsem a ručička mi spadla na nulu a od té doby se ani nehnula. Tak jsem se dnes teda mrknul na plovák, ten se zdál v pořádku, samozřejmě neměl jsem čím proměřit, kabely se zdají být také v poho. Bohužel nemám BC, takže je to pro mě docela velký problém
. Nenapadá vás ještě něco ? Třeba jaká by to mohla být pojistka, ale na ně jsem se taky díval
.

-
-