d.aemon píše:calif píše:men píše:[quote="calif"][quote="d.aemon"]No tak mě by hlavně zajímalo, jaká je u těch originálních PDC minimální detekovatelná vzdálenost, protože u tohohle neorigo je to 40 cm a to je buď pro blbce nebo pro ženskou (dámy - excelentní řidičky- prominou). Na 40 centimetrů zaparkuju s prstem v prdeli. Začalo by to být zajímavé tak kolem 5 - 10cm.
neorigo pul metru? to je fakt pro pitomce

pokud vim tak origo da najevo neprerusovanym tonem ze ses deset čisel od prekazky

mam je taky ale momentalne nefachaj, chyba nekde v kabelazi bo co...
Newim kde si vzal půl metru nejvíc je tam 40cm.
Pochybuju že ti origo PDC začne řvát naplno 10 cm od překážky to to máš asi opravdu rozbytý.
(zejtra ti to změřim na X5 při kolika cm to začne řvát naplno)
Jinak těch tvejch 10cm od překážky bude k nezaplacení až zaparkuješ u Tesca nebo v centru města na doraz(nekdy to jinak nejde) a pak se nedostaneš s nakupem do kufru popřípadě se protáhneš 10cm mezerou a nárazník si utřeš do kalhot, krom toho je bezva se lepit na každý auto s 10cm mezerou
Ono to PDC nebude jenom proto aby sis neodřel auto

A ono to PDC nebude taky jen proto abys s nim zaparkoval.[/quote]
A hlavně určitě není na to, abys
zaparkoval 10cm od auta, ale abys tuhle vzdálenost
využil při parkování. Fakt mi logika reakce některejch lidí kroutí mozkem...

[/quote]
jste jak magoři co neumí číst, znova zvlast pro démona opakuji že sem se spletl o deset centimetru, taky opakuji ze mi to nefunguje, a taky opakuji ze me to nesere protoze parkovat umimim a znova opakuji ze bych svoje auto nikdy nepostavil na nejake parkoviste, nepotrebuju to ani na parkovani, ani na couvani a jeste jednou do kola protoze se urcite nekdo najde jeste jednou kdo mi vpálí že deset centimetru je pri parkovani k nicemu..........SPLETL SEM O TECH DESET CENTIMETRŮ ,,,,,,,,,,,,,,,,pochopilo to uz vsichni vcetne démona????