Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problem Bávo E36 316i rv 92

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Iceman

#1 Příspěvek od Iceman »

zdravim. mam velky problém. je to moje prvni BMW takže možna stupidni otazky, ale nevim co stim. od te doby co mi odešlo v palubce přerušovač na blinkry, tak mam problemy s elektrikou. blinkry maji pěkně cvakat v palubce, ale tedka to skře jak stara židle. to by nevadilo . . .ale od te doby co je to asi zřejmě vypalene to relatko mi to v palubce takhle hnusně vrže pořád. při nastartovani, při jizdě, někdy při otočeni volantem. dneska mi poblikavalo i ABS kontrolka, a taky to tam tak skřelo při jizdě. . .a pohasinalo autorádio. bylo zapnute ale nic na něm nesvítilo, kilometrovník taky ztlumil svitivost, prostě pokles napětí asi. trvalo to par sekund. ale děla to pořád, nepravidelně. . . no a dneska ráno sem přijel do práce zaparkoval . . . za dvě minuty jsem auto musel jit přeparkovat, ale už sem to nenakopl. baterka byla KO!! osobně si myslím že bude problém někde ve skratu v palubce, a tim mi to někde probii, a tim se vyštavuje baterie, nebo nedobii alternátor, nebo špatna baterie. ale baterka je asi rok stará. je to jen moje teorie, a nevim jesi by to mohlo byt těmito věcmi. proto vas prosím, pokud někdo ma aspon tušení, nebo ví čim to je, prosim napiště mi to tady. nejbližší servis BMW mam asi 50 km, ale nechci riskovat že vyhořim někde na cestě. :(
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Něco podobného sem měl kdysi na Golfu II blinkry chvili fungovali chvili ne a v palubce to furt rachotilo, bylo to relatko ktery neustale cvakalo dokud se neprepalila pojistka. Nakonec to byla špatná páčka blinkrů. Nevim ale jestli to může být něco takového i u tebe.
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od rob2fab »

může to byt studenák na pojistce,taková pojistka se tvárí jako dobrá,jelikoz není prepálená,ale v pajeným spoji je studenák...obyč zkoušečka se žárovkou na kostru,a vsechno to prosvit!
mel sem taky podobné vál..stálo me to desítky hodin času a nervů..nakonec podelaná..pojistka!
Odpovědět