Čaute lidi chci na e46 sedan chromovane lišty kolem oken ale nemužu je sehnat... tak sem se ohližel o nějakem nalakovani do chromu a zjistil jsem žeto jde nalakovat ale že pry až někde v praze a to tim zpusobem že se to lakouje jak normalni barva a ne že se to dava do lazně....ale je to pro mě celkem daleko i komplikovane nevěděli by ste o jinem řešeni nebo kdeby se dali sehnat cele lišty v chromu??dik!!
Před půl rokem to rámování nabízel borec na aukru,cena asi 1500kč.Asi s tím kšeftuje protože to měl i na jiné auta.Když jsem to ted hledal,tak tam nemá žádné aukce.Ale zjistil jsem že prodejce byl ituzex a tel.číslo by mělo být 774341095.Tak to zkus
Přesně tak zvyraznuje to lem oken a s tonama to bude vypadat podle mě krasně mam totiž vinově červenou metlu na E46 takže by to mholo vypadat dost dobře....jinka moc dik za typa zkusim se ozvat na to čislo a uvidim..
Petous píše:Mám možnost je sehnat z Reichu, levněji než byli na aukru, ale nebude to hned. Jestli na to nespěháš, pošli SZ a domluvíme se.
To umíš sehnat přímo origo nebo ty univerzal nalepovací chrom pásky?
Já je před časem objednal na ebay pro e46 a došla mě hromada těch uni a ty jsou k ničemu Pokud bys uměl origo, tak bych se rád k HANYmu připojil.