Kryt pod motorem nemám, jen trojúhelníky na narázníku a dál nic. Nezkoušel ho někdo vyrobit?
Popřípadě nemá někdo nafocený? Moc by mi to pomohlo díky
+ Občas se mi zdá, když projíždím pravou zatáčku, že mi středovým panelem fouká studený vzduch do interiéru. Nemůže to být chybějícím krytem, nebo je za středovým panelem nějaké těsnění?[/i]
Krytem pod motor to urcite neni bo ja kryt mam a v zatacce mi taky fouka panelem. Nikdy sem se nad tim nepozastavil, ale ted me to taky docela zajima... citim to jen kdyz mam ruku na radicce.
Ahoj, tak to uz jsme tri co nam fouka stredovym tunelem do auta.Mne chybi zespodu takove gumove zaslepky je to u ridice i spolujezdce ma to tvar kruhu.Tak mne napadlo jestli tudy to neprofukuje.
Fanny píše:Krytem pod motor to urcite neni bo ja kryt mam a v zatacce mi taky fouka panelem. Nikdy sem se nad tim nepozastavil, ale ted me to taky docela zajima... citim to jen kdyz mam ruku na radicce.
A neměl bys chuť sundat kryt z pod motoru a pořádně ho nafotit a změřit? K tomu foukání. Už jsem s autem jezdil loňskou zimu, ale všiml jsem si toho až teď Taky mi přijde, že nějak moc dobře nevytopim prostor na nohy. Sotva vypnu foukání a už mi mrznou.
Ty fotky znám jinak já ho mám od Sihlovecondry přesně za tuto cenu, maj ho v Polsku na autoburzách A jsem max spokojen že ho mám je dost důležitý Teď sem bohužel zníčil prostřední kryt co je pod vanou motoru a pod převodovkou měl jsem ho načatej a v týdnu ho dorazil , ale naštěstí jsem ho už taky sehnal.
I me obcas ze stredoveho tunelu tahne, takze to bude asi normalni...ale je fakt, ze ten kryt pod motorem taky nemam. Kdyby nekdo o nejakem vedel, vzal bych ho, ale z Kelly nebo z Elitu nechci.
Všiml jsem si toho hned jak jsem auto před 5ti lety koupil, jelikož mám rád teploučko, hned v první zatáčce na mě začlo foukat ze středovýho tunelu. Odkud, jak a proč to fakt netušim. Hlavně jsem myslel, že jsem jedinej a že je to spíš nějakej můj vjem. Že nás bude tolik sem nečekal