Chci si do E36 pořídit tento set z BMW (25 11 2 231 561) pozice 3, ale mám pár dotazů. Tato řadička je podsvícená a čouhá z ní konektor pro připojení podsvícení. V tomto setu se dále přidává rozbočovač se třema konektorama (na obr. číslo 5), ale mě dávaj smysl jen 2 konektory a ten 3. nevím proč tam je...Dále pokud ste to už někdo kupoval, je tam někde takovýto konektor už v autě u řadičky do kterýho nastrčím jen ten rozbočovač? Nebo musím ještě nák ten konektor koupit a někde to tam v autě přecvaknout, nastavit a dát konektor, který pude to tohoto rozbočovače?
kdyby to nebylo potreba tak ti staci jen ta radicka s konektorem jednim, ale takle se to jeste deli ze se musi rozdelit nejakej drat do toho nacvaknout ty dva konktory aby to vodilo dale jako rpedtim a ten treti horni strcit do toho radickovyho konektoru, ten kabel tam nekde asi bude, treba privod elektriky do svetylka v tlacitkach u radicky, rozpojis, zandas tuudle roztrojku a zapojis radicku,,, minimalne by se to dalo dopajkovat vlastnim rukama nekam na proud ne? jinak nevim ale problem v tom velkej nebude
je to takle cely porozdelovany na vic konektoru kuli preciznosti a kvalitnejsimu provedeni- bmw "jako od maminky"
takova palka za nic, to radsi vemu jednu ledku za 3 kacky, zbrousim ji, vrtnu diru do hlavice co uz mam narvu t o tam s odpurkem a zapojim na privod do vystraznych blikacu a jeto, cela prace za 10 korun, todle je zbytecne drahy (ale chci to taky takze casem, az budou prachy..... )
Killca píše:takova palka za nic, to radsi vemu jednu ledku za 3 kacky, zbrousim ji, vrtnu diru do hlavice co uz mam narvu t o tam s odpurkem a zapojim na privod do vystraznych blikacu a jeto, cela prace za 10 korun, todle je zbytecne drahy (ale chci to taky takze casem, az budou prachy..... )
Moje rec, palka za nic, jenze ja mam tu ///M-paketovou hlavici takovou osahanou...
Libi se mi na tom, ze to neni zadny bastl, ma to dokonce i ten rozbocovaci konektor ... proste vcecko pünktlich ..ale ty 3 litry
Killca píše:takova palka za nic, to radsi vemu jednu ledku za 3 kacky, zbrousim ji, vrtnu diru do hlavice co uz mam narvu t o tam s odpurkem a zapojim na privod do vystraznych blikacu a jeto, cela prace za 10 korun, todle je zbytecne drahy (ale chci to taky takze casem, az budou prachy..... )
kamo mas u me 10Kč na ty LEDky, ktere jsou pro tebe silene drahe
kamo mas u me 10Kč na ty LEDky, ktere jsou pro tebe silene drahe
no sem tem prachama myslel az budu mit ty zbytecny 2K na tu origo radicku
Fatal Design píše:Hodil jsem k sobě na FTP návod (v germánštině) na tu LED verzi pro kutily. Náhodou jsem to našel kdesi ve svém archivku .... http://www.fatal-design.net/bmw/led_radicka.pdf
Tak to vypadá zajímavě...Uvidíme jak bude svítit originální za 3000,-Kč...