MrScully píše:Ja jsem na tom naopak, nemam na zadku nic a skoro mi to az bylo lito... zase to ma ale vyhodu v tom, ze pubosi s nejakym srotem nevi, co mam za motorizaci a kdyz si chteji na semaforech zazavodit, tak tech 231 koni je radne pouci
no me to prave zase stve na druhou stranu ze kazdej vidi 318 (is uz si lidi nevsimaj) a mysej co mam za mrkev, pritom tam drima super silnej motor kterej by te mimochodem namrkvil
MrScully píše:Ja jsem na tom naopak, nemam na zadku nic a skoro mi to az bylo lito... zase to ma ale vyhodu v tom, ze pubosi s nejakym srotem nevi, co mam za motorizaci a kdyz si chteji na semaforech zazavodit, tak tech 231 koni je radne pouci
No je fakt že vozit na prdeli s čistým svědomím 330i, by se mi taky líbilo a asi bych se za to ani nestiděl... Ale zase je to větší lákadlo pro závistivce...
Aero a Dali_b: díky za příspěvky, kor s tím nahřátím jsem si to neuvědomil Každopádně musím doufat, že předchozí majitel v Deutschlandu nenalepil ten znáček ///M vteřinovim lepidlem, to by mi ani fén nepomohl
na vsetko existuje odstranovac, aj na sekundove lepidlo alebo silikon. Len musis vediet cim to mas prilepene. Ja som mal originalny napis prilepeny nejakou silnou obojstrannou paskou, bolo to jasne vidiet aj pred tym ako som to daval dole, taka makka paska, asi 1 mm hruba.. Ak mas ten znak priamo na kapote bez nejakej skary, bude to asi nieco ine
Kdyz jsem mel e36 318i tak jsem byl rad ze to na kufru nemam. Ted kdyz mam uz nejakou dobu e39 523i v mpaketu tak jsem ten znak musel dat pryc vypada to bez nej mnohem lip a bez poskozeni laku to slo vpoho odstranit...bylo to lepene asi origo v Bmw a Mko asi lepit nebudu.
castro píše:já tam mam taky něco co tam nepatří...
...a na sprintech se pak kazdej divi, jak je mozny, ze ti to tak jede vid
myslíš to ne zrovna seriový porsche na strahově? ty dobře čuměli...
Já jsem tam dal 320i z pár důvodů... Tak jednak jsem byl hrozně ožralej... druhak to třeba víc odradí zloděje, což je asi nesmysl ale prostě 320ítek je všude mraky tak by to třeba tolik nelákalo. Pak trošku kvuli provokaci ostatních, ale po nějaký době jsem zjistil že stejně s nikym nesoupeřím na semaforech ani nic podobného tak to ztrácelo smysl, až na pár vyjímek kde jsem se nenechal "zavřít" přiblblym TDíčkem. Jinak když zamnou jede nějaký BMW a kouká se po autě, je mi trošku hanba, resp, to auto se musí hrozně stydět...