Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Muzika
-
delal jsem hudbu v 36 a predtim 30. tricitka je na ozvuceni urcite jeste vo neco horsi. Mel jsem desku s ovalama a basakem a to slo.Kamarad tubu jako blazen v kufru a bylo to o dost slabsi. Bud vyriznout diru pod plato a tubu na stojaka nebo jine reseni.sub pod sedacku dopredu apod. Mozna jeste basak do plechu za sedackama ale vysledek je furt stejnej.
tzn.bez nejakeho zasahu do plechu (vyrezavani to s tim zvukem basaku slavne nebude)
tzn.bez nejakeho zasahu do plechu (vyrezavani to s tim zvukem basaku slavne nebude)

Dělal jsem to kamarádovi a vyřešili jsme to tak,že se sub. připevnil k rámu aby přenášel co nejvíc vybrací na rám auta a vývod ze sub. (sub nátrubka) nasměrovaná do díry mezi sedačkama.... původně myšleno na lyže a asi i jako opěrka. My jsme to tam bohužel museli dodělat a předělat z jiný e30 která to měla....
Jinak to pak byl fakt asi 95 procent rozdíl
-
- Kontaktovat uživatele:
all píše:Dělal jsem to kamarádovi a vyřešili jsme to tak,že se sub. připevnil k rámu aby přenášel co nejvíc vybrací na rám auta a vývod ze sub. (sub nátrubka) nasměrovaná do díry mezi sedačkama.... původně myšleno na lyže a asi i jako opěrka. My jsme to tam bohužel museli dodělat a předělat z jiný e30 která to měla....
Vybrace to musely byt teda slusny!
Si montoval vibrátor asi a ne SW.
Spis doporucuju upravit stavajici plato a osadit kvalitnimi vykonnymi ovaly napojenymi na 2kanalovy zesik. A pokryly by i basovou slozku.
Obecne ale plati, ze je nejlepe udelat nejkvalitnejsi predek a sw.
Popripadne bys mohl dat na plato 2x koaxy a k tomu do stredu nejaky 20cm kvalitni SW...do tak maleho prostoru na zvyrazneni basu staci nejaky slabsi..kolem 150W
-
- Kontaktovat uživatele:
ozvučit \BMW je všeobecnej problém na zvolení výkonu spíš je to o penězích ...vzhledem k tomu že je to kufrový auto tak nikdy nedostanete i za cenu 3 násobnýho výkonu v basech to co od hatch backu a a podobně co kreje kufr pouze chcíplým deklíkem... tady je to dost plechů a sedačky s moli tanem a navíc důležitej faktor ...tvar...to že dáš basák co nejvíc ke kastli aby byly vibrace to je dost chytré myslím ironicky protože chi poslouchat hudbu a ne jak chrastí auto....