Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadní loketní opěrka
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem se zeptat jestli jste to někdo neřešil. Mám E46 330XD bez sklopných sedaček. Mám zadní loketní opěrku ale není to průchozí do kufru. Nevíte jestli se může ten plech odstranit flexou abych tam dal lyže. Někdo chtěl řešit zadní nesklopné sedačky za sklopné ale prý se tím poruší tuhost a může prasknout i sklo. Tak u loketky to snad nebude vadit. Díky za rady.
riesilo to uz dost ludi, v skratke myslim islo o to, ze po sklopeni "loketky" by si mal vidiet cierny plech, na ktorom musis odvrtat body, kde je privareny. Plech odpadne, hranu je dobre obalit fo nejakeho tesnenia. Este vyrezes pekny otvor do filcoveho koberca a si v kufri
myslim ze sa da kupit aj skivak-kazeta (kukni etk) a mas to.

myslim ze sa da kupit aj skivak-kazeta (kukni etk) a mas to.
nasiel som ti podrobny navod v nemcine aj s obrazkami
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... C_ID=78067

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... C_ID=78067
-
- Kontaktovat uživatele:
DTomik píše:Potom jsem se díval skivak že to asi bude SKI-vak. Dohromady to znělo divně. Jsem zvědavý kolik ta kazeta bude stát. Jestli to bude moc tak na to kašlu. V interiéru to bude pořád stejné jen v kufru bude díra.
Hod sem prosím kdyžtak cenu a kde jsi to našel. Taky to chci udelat, ale nechci tam mít díru.
Mám totiž zadní loketku pořád sklopenou kvůli držáku nápojů a mít tam pořád díru do kufru by mě asi štvalo...
nove v bmw okolo 200 Euro
napriklad tu: (okrem inych super veci
) za cca 100 Euro
http://www.car-parts-mueller.de/artikel ... 6/e46.html
ale skusil by som aj na ebay, do hladania dajte : SKISACK (+CASETTE)
a verim ze za tak 50 Euro by sa mohlo zadarit..
vela stastia

napriklad tu: (okrem inych super veci

http://www.car-parts-mueller.de/artikel ... 6/e46.html
ale skusil by som aj na ebay, do hladania dajte : SKISACK (+CASETTE)
a verim ze za tak 50 Euro by sa mohlo zadarit..

vela stastia

-
- Kontaktovat uživatele:
PPetr píše:DTomik píše:Potom jsem se díval skivak že to asi bude SKI-vak. Dohromady to znělo divně. Jsem zvědavý kolik ta kazeta bude stát. Jestli to bude moc tak na to kašlu. V interiéru to bude pořád stejné jen v kufru bude díra.
Hod sem prosím kdyžtak cenu a kde jsi to našel. Taky to chci udelat, ale nechci tam mít díru.
Mám totiž zadní loketku pořád sklopenou kvůli držáku nápojů a mít tam pořád díru do kufru by mě asi štvalo...
vsak to mas zakryte tou kuzi ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zave píše:PPetr píše:DTomik píše:Potom jsem se díval skivak že to asi bude SKI-vak. Dohromady to znělo divně. Jsem zvědavý kolik ta kazeta bude stát. Jestli to bude moc tak na to kašlu. V interiéru to bude pořád stejné jen v kufru bude díra.
vsak to mas zakryte tou kuzi ne?
No to sice, jo ale to by nebylo ono.... A taky je lepší tam mít ten vak. Měl jsem to ve starym passatu a bylo to super. žádný čištění lyží, prostě jen strčit do díry a hotovo...
Ahoj vsem, tak tohle tema me velice potesilo. Prave vcera jsem to zacal resit, zvlast kdyz jsem videl, ze jen oddelam suchy zip a uz je tam vse vyriznute a staci jen oddelat ten plech a vyriznout diru do koberce v kufru. Ja tedy jezdim na prkne, ale mam pocit, ze je ta dira tak vysoka, ze jde prostrcit i prkno. Nemohl bych nekoho poprosit, kdo to ma, jestli by mohl sem dat rozmery? A co to objednat kdyztak spolecne?