Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
když se "ježek" pokazí :) alá klima e36/46/39 atd.
-
pred tim nez se to podela..projevuje se to nejak??? myslim tim nejake krupani, klepani apod....
par topicu dolu jsem o necem psal...neco mi klepe v oblasti pod volantem..nepravidelne klepani...nekdy pravidelne se stejnou frekvenci...zatim ale vse funguje jak ma..ventilator, teplota...az na to neprijemne klepani...nevite co to je ci cim to je????
par topicu dolu jsem o necem psal...neco mi klepe v oblasti pod volantem..nepravidelne klepani...nekdy pravidelne se stejnou frekvenci...zatim ale vse funguje jak ma..ventilator, teplota...az na to neprijemne klepani...nevite co to je ci cim to je????
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:no napisu jak se to projevovalo me.. proste to nechladilo ani netopilo....
dargon to mel za den hotove a o te doby v klidu .....
Me to treba ted neklimuje, ale topi, a to vyjma poslednich trech dilku intenzity foukani, na ty jakoby digiklima nereaguje, jen obcas tesne po nastartovani se to chytne a fouka to jak blazen. Je to taky "jezkem"?
-
Stepper píše:GeorgosAc píše:no napisu jak se to projevovalo me.. proste to nechladilo ani netopilo....
dargon to mel za den hotove a o te doby v klidu .....
Me to treba ted neklimuje, ale topi, a to vyjma poslednich trech dilku intenzity foukani, na ty jakoby digiklima nereaguje, jen obcas tesne po nastartovani se to chytne a fouka to jak blazen. Je to taky "jezkem"?
Mám stejnej problém,poslední 3 dílky nefungují....hm?!
me to taky blbne viz. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 44&start=0

asi nebudu sam .... je to taky jezkem? on to nekdo z fora dokaze opravit? ja bych za to dal cokoliv teda spis "cokoliv"

cesta do prahy nastavim 23 teplotu fouka mi to teple pohoda,po pul hodine si zastavim na benzince,vypnu zapnu motor a uz to fouka jen studene, pokud pustim vzduch na predni sklo,tak de teplej,pak to predni sklo vypnu, ze stran fouka chvili teple,vlazne a pak studene a to i kdyz si nastavim teplotu treba na 26, proste se to nezacne ohrejvat a jenom to fuci studene
asi nebudu sam .... je to taky jezkem? on to nekdo z fora dokaze opravit? ja bych za to dal cokoliv teda spis "cokoliv"
Ježek bych rekl ze uz ve e46 je i kdyz je manual klima podle ETK.
Vadny jezek se projevuje kdyz :
- nastavite pevne rychlost ventilatoru a ventilator meni otacky sam odsebe
- se nemeni intenzita foukani podle toho jak zvysujete manualne a snizujete rychlost
- se nemeni po cele delce nastaveni rychlosti ventilace na panelu
- vetsinou se projevi vadny jezek v zimnim obdobi jelikoz se elektronika prehriva vlivem topne sezony
Jezka opravim kdykoliv at ma jakoukoliv zavadu, menim tam puvodni elektroniku za svou vlastni.
Jezka posilam obratem za stary postou po domluve.
Oprava jezka stoji :
pro členy klubu (platici cleny kdyby nekdo nevedel) 600,-
pro necleny 900,-
Zaruku na to davam svou vlastni dozivotni coz na vrakovisti nikdy nevite kolik dnu muze fungovat a jestli je plne funkcni.
pro srovnani novy stoji cca 2300,- s DPH.
Vadny jezek se projevuje kdyz :
- nastavite pevne rychlost ventilatoru a ventilator meni otacky sam odsebe
- se nemeni intenzita foukani podle toho jak zvysujete manualne a snizujete rychlost
- se nemeni po cele delce nastaveni rychlosti ventilace na panelu
- vetsinou se projevi vadny jezek v zimnim obdobi jelikoz se elektronika prehriva vlivem topne sezony
Jezka opravim kdykoliv at ma jakoukoliv zavadu, menim tam puvodni elektroniku za svou vlastni.
Jezka posilam obratem za stary postou po domluve.
Oprava jezka stoji :
pro členy klubu (platici cleny kdyby nekdo nevedel) 600,-
pro necleny 900,-
Zaruku na to davam svou vlastni dozivotni coz na vrakovisti nikdy nevite kolik dnu muze fungovat a jestli je plne funkcni.
pro srovnani novy stoji cca 2300,- s DPH.
Speedy píše:patras píše:me to dela tohle ... zesiluje vetrak tak do pulky pak uz ´je na stejny urovni ...
Jo, tohle mi to delalo taky a po vyměně okej. Jenom se pak ježek uvařil
To si myslim, ze takhle to prave delat ma. Pokud je nastavena minimalni intenzita a je v aute prilis zima/horko, tak to automaticky zvysi otacky asi na polovic maxima. Taky mi to tak delalo.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
wacc píše:Speedy píše:patras píše:me to dela tohle ... zesiluje vetrak tak do pulky pak uz ´je na stejny urovni ...
Jo, tohle mi to delalo taky a po vyměně okej. Jenom se pak ježek uvařil
To si myslim, ze takhle to prave delat ma. Pokud je nastavena minimalni intenzita a je v aute prilis zima/horko, tak to automaticky zvysi otacky asi na polovic maxima. Taky mi to tak delalo.
nema ! pokud mas vyplou automatiku a zesilujes tlacitkama tak to ma zesilovat krokove jenze me to zesiluje jen do pulk a pak uz to fouka uplne stejne ... to je slyset ! ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET