Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vibrace při rozjezdu
Hoj lidi,
při rozjezdu se mi občas klepe zadní část vozu. Když zkouším nasimulovat tak se příliž nedaří...vypadáto ale, že je vibruje-klepe se, když je spojka delší dobu v záběru...asi
Dnes se projevilo při rozjíždění do kopce.
E36, touring, 85kw...najeto dle tachometru 139.000km.Má už spojka svůj čas?
díky
při rozjezdu se mi občas klepe zadní část vozu. Když zkouším nasimulovat tak se příliž nedaří...vypadáto ale, že je vibruje-klepe se, když je spojka delší dobu v záběru...asi
Dnes se projevilo při rozjíždění do kopce.
E36, touring, 85kw...najeto dle tachometru 139.000km.Má už spojka svůj čas?
díky
-
jo tak tohle jsem řešil před cca 14-ti dny,začalo to vibrováním,pak se začalo klepat celý auto,pak to začalo dělat strašný zvuky a brutálně cukat při rozjezdu až mi změkl pedál spojky a začalo to už jen pískat...tipoval jsem to na ložisko a taky že jo,ale když už to bylo rozebraný,tak padla volba na komplet sadu(přítlačák+ložisko+lamela) no a jezdim...sice mi to trošku teď před Vánocemi provětralo peněženku,ale bylo to ono!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Na spojce může bejt v háji ložisko - ale ten kravál by nepřeslechl a byl by problém s vypínáním spojky. Moc dobře by se s tím asi nejezdilo.. Pak může bejt zkroucená lamela nebo přítlačák, to by dělalo trhavý rozjezdy, ale bylo by to cítit na pedálu.. Jestli spojka fachčí jak má, bude problém jinde - hardyna, střed, silenty...
-
- Kontaktovat uživatele:
dekovo píše:Kolik za spojku,,,jakou kvalitu doporučujete?
http://www.mjauto.cz Je tam on-line katalog a ceník
-
Před 4-mi dny mi montovali komplet sadu(ložisko+přítlačák+lamela) VALEO za necelých 9000,-Kč a jsem spokojenej,je to úplnej rozdíl,krásnej rozjezd,spojka krásně zabírá...Pro mě je to dobrá značka,nepotřebuji nejlepší věci,ale myslím si,že jsem udělal dobře.. Zatím maximální spokojenost...
tohle píšou:
Valeo - světová jednička mezi dodavateli spojkových sad pro prvovýrobu
Valeo produkuje přes 15 milionů spojkových dílů ročně.
Každý druhý automobil v Evropě a každý třetí na světě je z výroby osazen spojkou Valeo.
Při výrobě dbá firma Valeo na absolutní kvalitu.
Celosvětově mají spojky Valeo dvouletou záruku bez ohledu na počet ujetých kilometrů
Valeo vyvíjí spojky také pro soutěžní účely a těžké nákladní automobily.
tohle píšou:
Každý druhý automobil v Evropě a každý třetí na světě je z výroby osazen spojkou Valeo.
Celosvětově mají spojky Valeo dvouletou záruku bez ohledu na počet ujetých kilometrů
krtek píše:Před 4-mi dny mi montovali komplet sadu(ložisko+přítlačák+lamela) VALEO za necelých 9000,-Kč a jsem spokojenej,je to úplnej rozdíl,krásnej rozjezd,spojka krásně zabírá...Pro mě je to dobrá značka,nepotřebuji nejlepší věci,ale myslím si,že jsem udělal dobře.. Zatím maximální spokojenost...
tohle píšou:
Na tvůj obsah je spojka trošku dražší než na 1.8

Jinak díky za info

-
dekovo píše:krtek píše:Před 4-mi dny mi montovali komplet sadu(ložisko+přítlačák+lamela) VALEO za necelých 9000,-Kč a jsem spokojenej,je to úplnej rozdíl,krásnej rozjezd,spojka krásně zabírá...Pro mě je to dobrá značka,nepotřebuji nejlepší věci,ale myslím si,že jsem udělal dobře.. Zatím maximální spokojenost...
tohle píšou:
Na tvůj obsah je spojka trošku dražší než na 1.8to jsem rád
)))
Jinak díky za info
Hm je to tak na na mojí 2.5 je to o kousek dražší