ahojte. viete mi niekto poradit kde je presne cidlo vonkajsej teploty na e36 sedan - r.v. 1996 ? najlepsie nejaku schemu aby bolo vidno akej farby su kabliky , lebo to cidlo tam nie je a len kable a na ktorej strane hladat...za hmlovkou na strane vodica alebo spolujazdca ?
dik
Tak já také marně hledám čidlo teploty. V náfuku na straně řidiče není, někdo psal že je na pravé straně ale tam náfuk nemám a teplota mě ukazuje. Je někde konektor od toho čidla abych šel po drátech a našel jej?.
je na levé straně z pohledu řidiče , někdy vypadne z náfuku a může jen tak vyset, několikrát mi už vyskočil, nakonec sem ho stáhl stahovací páskou a je to.Na sobě má tu špičku
Díky za link, doufám žes myslel ty obrázky ale nic takového já nemám. Jak jsem psal, na straně řidiče mám náfuk ale bez jakékoli díry natož čidla a na pravé straně náfuk nemám. Auto bylo na 100% bourané a tak předpokládám, že čidlo bude někde volně na kabelu.
Díky za link, doufám žes myslel ty obrázky ale nic takového já nemám. Jak jsem psal, na straně řidiče mám náfuk ale bez jakékoli díry natož čidla a na pravé straně náfuk nemám. Auto bylo na 100% bourané a tak předpokládám, že čidlo bude někde volně na kabelu.
Bude ti tam někde plandat, nebo ho někdo k něčemu přidrátoval. Mě se taky jen tak houpalo na káblíku, nevěděl jsem kam patří. Pak mi tady poradili že do náfuku. Ono odtam rádo vypadává.. Lehni pod to a určo ho tam někde uvidíš.
Klasika podělaný čidlo. Někde se to tu už řešilo. Buďto koupit za 900 nový, nebo pokud hovíš slaboproudu, nebo nějakej kamoš, tak se to dá zpytlíkovat součástkama za pár kaček
Tak jsem ho konečně našel. Byl schovanej za levým světlem a v náfuku kde má být není ani díra, tak to musím nějak připevnit abych ho měl pěkně na vzduchu a ne za světlem, kde ukazuje teplota jinak.
Čidlo má žlutou koncovku a žlutý konektor. Zkoušel jsem jej odpojit a okamžitě teplota ukazuje -37. To jen pro ty kteří hledají čidlo jako já.
Na čidle je číslo 1 383 204 ale nikde jsem jej podle čísla nanašel.
dell píše:Tak jsem ho konečně našel. Byl schovanej za levým světlem a v náfuku kde má být není ani díra, tak to musím nějak připevnit abych ho měl pěkně na vzduchu a ne za světlem, kde ukazuje teplota jinak. Čidlo má žlutou koncovku a žlutý konektor. Zkoušel jsem jej odpojit a okamžitě teplota ukazuje -37. To jen pro ty kteří hledají čidlo jako já. Na čidle je číslo 1 383 204 ale nikde jsem jej podle čísla nanašel.
máš pravdu, kreslenej vypadá určitě úplně jinak než ve skutečnosti, ale jedná se o totéž.
Jinak u některých typů se to dávalo za světlo, u některých do náfuku.
Nemá vliv na měření, alespoň ne tak výrazný