Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

rámeček na radio E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
marcosBMW
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od marcosBMW »

zdárek ,chci se zeptat, mám v E46 vyměněný radio, mám tam zatim ten klasickej rámček co se prodává všude za nějakejch 250Kč, ale už jsem u pár aut viděl o hodně lepší, kdy je radio vystředěný krásně doprostřed, tak mě jen zajímá, jestli to už někdo někdy kupoval..kolik to asi tak stojí..prej je to original BMW...a ještě ppři tý instalaci toho origo rámečku, nevíte jestli se musí vyndavat ovládání klimatizace? díky moc
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

marcosBMW píše:zdárek ,chci se zeptat, mám v E46 vyměněný radio, mám tam zatim ten klasickej rámček co se prodává všude za nějakejch 250Kč, ale už jsem u pár aut viděl o hodně lepší, kdy je radio vystředěný krásně doprostřed, tak mě jen zajímá, jestli to už někdo někdy kupoval..kolik to asi tak stojí..prej je to original BMW...a ještě ppři tý instalaci toho origo rámečku, nevíte jestli se musí vyndavat ovládání klimatizace? díky moc

tohle není určitě origo BMW, ale je to dělaný doma na koleně. na netu se povaluje spousty návodů.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
xboy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xboy »

Nevím jestli to seženeš u nás.

http://www.mybimmer.net/e46_centered.htm
Přílohy
CenteredTrim.jpg
CenteredTrim.jpg (167.48 KiB) Zobrazeno 929 x
kosh

#4 Příspěvek od kosh »

bergos píše:
marcosBMW píše:zdárek ,chci se zeptat, mám v E46 vyměněný radio, mám tam zatim ten klasickej rámček co se prodává všude za nějakejch 250Kč, ale už jsem u pár aut viděl o hodně lepší, kdy je radio vystředěný krásně doprostřed, tak mě jen zajímá, jestli to už někdo někdy kupoval..kolik to asi tak stojí..prej je to original BMW...a ještě ppři tý instalaci toho origo rámečku, nevíte jestli se musí vyndavat ovládání klimatizace? díky moc

tohle není určitě origo BMW, ale je to dělaný doma na koleně. na netu se povaluje spousty návodů.

Mě právě někdo říkal že to koupil v BMW v autecu
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Radim046 »

Mě třeba v AMT Mobilu zas řekli že tohle bmw vubec nevede a prej ani ten rámeček k jedný straně.On když je ten rámeček uprostřed tak se musí ještě za nim vyřezat nějakej kus plastu aby tam zalezlo rádio ne?
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

to teda zírám, je to pro mně novinka.

http://bmwfans.info/original/E46/Lim/31 ... l-65_1642/

Obrázek
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
marcosBMW
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od marcosBMW »

jj to je přesně ono...to v tom odkazu s těma vyjížděčkama...to přesně chci...já jsme právě taky slyšel že se to dá sehnat...no tak já si to obvolám..a schválně co mi řeknou...ale myslim že zaručeně to vypadá líp uprostřed než u té jedné strany..takže do toho chci jít..
MrScully

#8 Příspěvek od MrScully »

Jak uz jsem s marcosem probiral na ICQ... jsou dve moznosti. Bud ten centrovany ramecek primo od BMW (vyhoda: radio v nem krasne sedi, nevyhoda: nesedne do interieru az tak skvele) nebo ten od mybimmer.net (vyhoda: presne kopiruje palubku; nevyhoda: radio z nej vycuhuje). Cenove vyjdou zhruba nastejno, kolem 2000 Kc.

Ja mam ten origos BMW od Kislika z jeho M3 a jsem spokojenej. Rikal jsem si, ze pokud to bude blbe vypadat, tak zkusim ten z mybimmer.net, ale nebude to treba, menit to nehodlam.
Odpovědět