poznat to je, laminat lze obtizne prelakovat tak, aby nebyla videt struktura... pocitej, ze 99% vyrobku jsou polotovary, takze pokud nejsi alespon trochu zrucnej, podelas se z toho mluvim o uchyceni zamku, ostrikovacu, der na ventilaci, osvetleni spz, znaky a pod... nemuzes pouzit seriove vzpery (moc silne) a pod
Hanz píše:poznat to je, laminat lze obtizne prelakovat tak, aby nebyla videt struktura... pocitej, ze 99% vyrobku jsou polotovary, takze pokud nejsi alespon trochu zrucnej, podelas se z toho mluvim o uchyceni zamku, ostrikovacu, der na ventilaci, osvetleni spz, znaky a pod... nemuzes pouzit seriove vzpery (moc silne) a pod
dobrou kvalitu a i ceny má Pesch, ale měnit jenom blatníky je blbost, co ti pomůžou ušetřený 2Kg v běžným provozu ??? , nejvíc ušetříš na kapotách a dveřích to jsou dostupný díly pokud ti jde jenom ušetření váhy a máš to pro nějaký účel,
musím říct, že se mi ta myšlenka laminátových dílů karoserie prvotně líbí.I když o tom vůbec nic nevím . Co považuji za velké plus je nulová koroze. E36tky (do 9/96?) jsou hodně náchylné...
Na auto do běžného provozu, nevidím ani jedno pozitivum pro použití laminátových dílů Nehledě na to, že když nepočítám pracnost doladění úchytů atd., to bude stát docela ranec - a k čemu
diky za rady ja to beru jako alternativu ty blatniky vymenit musim a ty laminatovy jsou tvarove zajimavy.Plechovy aby byli srovnatelny vzhled,cena sem nenasel
Myslím že blatníky laminátové je blbost potřebuješ něco odolnějšího.Zbytek nárazníky prahy křídla atd. jen doporučuji mám stim moc dobré zkušenosti.A nepoznáš rozdíl ani po nástřiku pokud to dobře ošmirgluješ a zaplniš plničem
Nemate poznatek čím přilepit lamino prahy ke kastli-na kupe už byly,pěkný od Zender,tak je tam chci nechat na koncích jsou nýtovaný do lemu blatníků ale po délce prahu lepený a jak asi vibrujou/žádný pnutí nemaj,sedí dobře/-tak se vždy odlepí a zůstane 1cm mezera. Už jsem to zkoušel tekutýmy hřebíky,silikonem a teď akrylem... Nic z toho to neudrží... Jinak nárazníky mám repl.Seidl taky z laminátu+snížení -40/-30 =děsná kombinace na naše cesty