Cau lidi, po nejaky dobe jsem nakopnul 325 e36 a na volnobech vse ok. Ale kdyz zvednu otacky tak se zacne ozyvat takovy piskani. Jakym zpusobem identifikovat odkud to jde ? Nemate nejakej tip ? Dikes
jboss píše:Cau lidi, po nejaky dobe jsem nakopnul 325 e36 a na volnobech vse ok. Ale kdyz zvednu otacky tak se zacne ozyvat takovy piskani. Jakym zpusobem identifikovat odkud to jde ? Nemate nejakej tip ? Dikes
Takze jsem zjistil ze to dela novej klinak. Menil jsem ho protoze ten starej byl natrzenej. Kdyz dam ten starej tak to nepiska. S tim novym to ze zacatku nepiska, po cca minute to zacne piskat ale jen pri otackach. Bez plynu to nedela. Co s tim ? Delka staryho i novyho klinaku, i pocet drazek je stejna
Dělá mě něco podobného ale jen při volnoběhu. Píše se tady na fóro různé rady jako mejdlo a podobně ale nic nepomáhá. Jen když vezmu vodu a poleju řemen tak na chviku je klid a potom znova. Pumpu mám novou a alternátor má nová ložiska.
taky mi píská potvora, ale myslím si že je to tím jak sem vyměnil řemen tak ho pořádně nenapne a píská se starým to nedělá pouze ten novej asi ta napínací kladka už nebude úplně fpoho řemen ma GATES
Jak sem dal novej taky pískal koupil jsem sprej na remeny meli ho i na pumpe a na cca 200km to pomohlo pak zase. Vykaslal sem se na to a po ujeti asi 1000km to prestalo samo a ted uz klid.
Mám podobnej problém, taky jsem dal novej řemen a píská...ale mně to dělá naopak po nastartování píská a a po zahřátí přestane. Myslím, že až si řemen sedne, tak to přestane.
hehe, mně novej klíňák taky pískal, ale nepřestal ani asi po 1000km, tak sem prostě vzal mejdlo a trošku sem ho o ten klíňák obrousil, od tý doby paráda