nevite negdo jestli a jak se daj postelovat dvere u e36 cupe,nejak se mi zda ze tam je velka mezera na strane zamku a trochu vycnivaji .no,napsal sem to jak blbec ale snat to pochopite
Hele osobně jsem u 36ky sedana měnil spolujezdovi dveře (kvůli začínající korozy) a musíš poštelovat ty 2 panty dveří, máš tam matky, ale je to piplačka jak sviň a mě s tím pomáhal otec... Předpokládám že u coupéčka to bude totéž...
michal09 píše:Hele osobně jsem u 36ky sedana měnil spolujezdovi dveře (kvůli začínající korozy) a musíš poštelovat ty 2 panty dveří, máš tam matky, ale je to piplačka jak sviň a mě s tím pomáhal otec... Předpokládám že u coupéčka to bude totéž...
bude to totez ale este horsi dvere jsou delsi.........jojo klasicky spasovani, je to oser ale pak kdyz to udelas poradne tak dvere zaklapnou jedna basen....
michal09 píše:Hele osobně jsem u 36ky sedana měnil spolujezdovi dveře (kvůli začínající korozy) a musíš poštelovat ty 2 panty dveří, máš tam matky, ale je to piplačka jak sviň a mě s tím pomáhal otec... Předpokládám že u coupéčka to bude totéž...
bude to totez ale este horsi dvere jsou delsi.........jojo klasicky spasovani, je to oser ale pak kdyz to udelas poradne tak dvere zaklapnou jedna basen....
a nejaka rada jak na to? jakoze podlozky asi ne, co? to co radi castro je dobre na to aby dvere licovaly, to rozhodne, ale aby zapadly jedna basen, to tim rozhodne neporesis, takze se tomusi nejak poresit na pantu, dostal jsem radu zajit za karosarem a ten ze normalne capne dvere do ruk a nejakje zvedne a bude to, ale to mi neprijde uplne koser. Prave ze na coupe mi ty dvere nijak extra ladne nezapadaji, takze diky za rady:)
a nejaka rada jak na to? jakoze podlozky asi ne, co? to co radi castro je dobre na to aby dvere licovaly, to rozhodne, ale aby zapadly jedna basen, to tim rozhodne neporesis, takze se tomusi nejak poresit na pantu, dostal jsem radu zajit za karosarem a ten ze normalne capne dvere do ruk a nejakje zvedne a bude to, ale to mi neprijde uplne koser. Prave ze na coupe mi ty dvere nijak extra ladne nezapadaji, takze diky za rady:)
jako nejprve by mozna chtelo zjistit jestli nemas cely auto do zatacky....pak postelovat ty panty, plus i nejaka podlozka jde dat, hlavne to nedelat sam, protoze jak to rozdelas tak uz to sam dohromady asi nedas, vzdy se ti to pohne nebo svesi....
do zatacky ho nemam je to rok 93 a predtim to nikdo neresil, takze jsou proste ty dvere trocha sveseny...jinak sedi dokonale, ale chce je to trosku vic zabouchnout, a oboje jsou na tom vicemene stejne...jako neni to nejake drama, ale neni to tak lehke jak treba u kamosovy petky, ktera ma ale ramove okna...