Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36-maska-rozdíl do 96,od 96
pokud vím tak jsou záměnné bez problému, jen je samozřejmě potřeba dát nové ledvinky.
A co je hezčí, to by chtělo spíš anketu, taky se zrovna rozhoduju
A co je hezčí, to by chtělo spíš anketu, taky se zrovna rozhoduju

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
zase si říkám že když už mam dustojného stařečka z roku 92, tak si možná zaslouží originální masku, byť novou.. taky při prodeji bych se nové masky trošku bál, aby si kupující nemyslel že to je měněné protože někdo ťuknul předek.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
Asi tak, když už FL tak komplet. Jinak nevím, ale mě ty masky přijdou vhodné jak ke který barvě, na tmavý auto spíš ta před FL. A kdybych kupoval auto např. r.v.92 s FL maskou tak by mě to osobně asi odradilo, jakože bouráno apod.Slid píše:No mě se líbí ta novější moc a vždy když vidím tu starou si říkám jak dlouho jim to trvalo než je to napadlo![]()
Ale zase kdybych měl auto před faceliftem, tak určitě nezměním jen masku, ale když už tak i blinkry boční na úzké, prostě ať to aspoň se tváří jako facelift a ne poloviční facelift.

-
- Kontaktovat uživatele:
papyk píše:Asi tak, když už FL tak komplet. Jinak nevím, ale mě ty masky přijdou vhodné jak ke který barvě, na tmavý auto spíš ta před FL. A kdybych kupoval auto např. r.v.92 s FL maskou tak by mě to osobně asi odradilo, jakože bouráno apod.
skovat starou masku do garáže a kupci ju ukázat a vysvětlit, že změna byla čistě kvůli "líbivosti":-D
-
- Kontaktovat uživatele:
papyk píše:Asi tak, když už FL tak komplet. Jinak nevím, ale mě ty masky přijdou vhodné jak ke který barvě, na tmavý auto spíš ta před FL. A kdybych kupoval auto např. r.v.92 s FL maskou tak by mě to osobně asi odradilo, jakože bouráno apod.Slid píše:No mě se líbí ta novější moc a vždy když vidím tu starou si říkám jak dlouho jim to trvalo než je to napadlo![]()
Ale zase kdybych měl auto před faceliftem, tak určitě nezměním jen masku, ale když už tak i blinkry boční na úzké, prostě ať to aspoň se tváří jako facelift a ne poloviční facelift.
no jo ale to pak musis vymenit svetla, blatniky, bocni blinkry, masku, ledvinky, naraznik... no

No právě, takže bych se na to vyprdZave píše:papyk píše:Asi tak, když už FL tak komplet. Jinak nevím, ale mě ty masky přijdou vhodné jak ke který barvě, na tmavý auto spíš ta před FL. A kdybych kupoval auto např. r.v.92 s FL maskou tak by mě to osobně asi odradilo, jakože bouráno apod.Slid píše:No mě se líbí ta novější moc a vždy když vidím tu starou si říkám jak dlouho jim to trvalo než je to napadlo![]()
no jo ale to pak musis vymenit svetla, blatniky, bocni blinkry, masku, ledvinky, naraznik... no

Zave píše:papyk píše:Asi tak, když už FL tak komplet. Jinak nevím, ale mě ty masky přijdou vhodné jak ke který barvě, na tmavý auto spíš ta před FL. A kdybych kupoval auto např. r.v.92 s FL maskou tak by mě to osobně asi odradilo, jakože bouráno apod.Slid píše:No mě se líbí ta novější moc a vždy když vidím tu starou si říkám jak dlouho jim to trvalo než je to napadlo![]()
proto je nej se na to vysrat a nebo koupit auto po FA a máš to tam hned

To je blbost, to jako by jsi napsal, že kadždý starý auto s 200HP je zákonitě bouraný, tomu přece sám nevěříšcalif píše:no ja nevim, ale kdyz bych kuprikladu kupoval 325i rv.92 s faceliftovou maskou, tak by me to urcite neodradilo, protoze jen blazen si muze myslet ze 16 let stary auto s temer 200 konma nebylo nikdy bourany.....

calif píše:no ja nevim, ale kdyz bych kuprikladu kupoval 325i rv.92 s faceliftovou maskou, tak by me to urcite neodradilo, protoze jen blazen si muze myslet ze 16 let stary auto s temer 200 konma nebylo nikdy bourany.....
no když chodíš v Čechách po bazarech a koukáš na poloviční ceny normální prodejný 325ky tak se nediv, jinak je to pěkná blbost