Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nerez cely vyfuk

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmwPulse
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od bmwPulse »

je u nerez vyfuku normal ze gdys se zahreje tak po vypnuti motoru tak divne praska (cvaka),nebu je neco ko?
papyk

#2 Příspěvek od papyk »

To je normál u jakéhokoliv výfuku, neboj :wink:
bmwPulse
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bmwPulse »

ja jen ze pokazde a celkem dost hlasite nekdy :lol:
papyk

#4 Příspěvek od papyk »

bmwPulse píše:ja jen ze pokazde a celkem dost hlasite nekdy :lol:
Zajed si do nějakých sléváren a postav se k nějakým chládnoucím odlitkům, a hádej co uslyšíš :lol:
bmwPulse
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bmwPulse »

:lol: :wink:
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od hanzik »

Sorry ale tohle nechápu co se z toho motoru ozývá nebo od výfuku???Jako aby se mi něco po vypnutí motoru ozývalo z motoru se mi teda ještě nestalo.Co je na tomhle normálního??V ocelárnách se taví železo v podsatně jiných teplotách(aspoň myslím ) a to neříkám protože mám za plotem třinecké železárný :-)
Killca

#7 Příspěvek od Killca »

hanzik píše:Sorry ale tohle nechápu co se z toho motoru ozývá nebo od výfuku???Jako aby se mi něco po vypnutí motoru ozývalo z motoru se mi teda ještě nestalo.Co je na tomhle normálního??V ocelárnách se taví železo v podsatně jiných teplotách(aspoň myslím ) a to neříkám protože mám za plotem třinecké železárný :-)

tak ve vyfuku mas 900 stupnu na svodech, tak jak ten vejfuk chladne tak v nem praska :) hlavne po brutalnim zahulu :) je to normalni :) chces to snad chemicky dokazat proc to praska?! :D :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od chimerra »

Killca píše:
hanzik píše:Sorry ale tohle nechápu co se z toho motoru ozývá nebo od výfuku???Jako aby se mi něco po vypnutí motoru ozývalo z motoru se mi teda ještě nestalo.Co je na tomhle normálního??V ocelárnách se taví železo v podsatně jiných teplotách(aspoň myslím ) a to neříkám protože mám za plotem třinecké železárný :-)

tak ve vyfuku mas 900 stupnu na svodech, tak jak ten vejfuk chladne tak v nem praska :) hlavne po brutalnim zahulu :) je to normalni :) chces to snad chemicky dokazat proc to praska?! :D :D

chemicky by to poradne neslo, mam chemii vystudovanou, ale fyzikalni vlastnosti v podstete jakyho-koli kovu rikaji ze pri vysoke teplote je roztaznost vyssi, tim padem pri chladnuti to bude delat zvuky at chces nebo ne, at bydlis u slevarny nebo ne, slysels nekdy praskat jen blbou plechovou strechu kdyz na ni sviti slunko. Navic nerez je na zmenu teploty o to nachylnejsi, je to chemicky upravena ocel, a zvukova kulisa nerezi je o dost vyssi nez klasika zelezo nebo obyc ocel...

takze asi tak, doufam ze to staci :wink:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Player1 »

Přijeď si poslechnout ten "koncert" ke mně... :twisted:
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od hanzik »

To že jsem napsal že bydlím u želežáren jsem nechtěl zpochybňovat fyzikální a už vůbec né chemické vlastnosti kovů jen jsem neslyšel nikdy od výfuku to praskání.Já Vám to pánové beru!!!Jojo máte pravdu jen jsem to nikdy neslyšel nebo jsem protě hluchej což je geneticky možné :-)
bmwPulse
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od bmwPulse »

:lol: :oops:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Player1 »

hanzik píše:To že jsem napsal že bydlím u želežáren jsem nechtěl zpochybňovat fyzikální a už vůbec né chemické vlastnosti kovů jen jsem neslyšel nikdy od výfuku to praskání.Já Vám to pánové beru!!!Jojo máte pravdu jen jsem to nikdy neslyšel nebo jsem protě hluchej což je geneticky možné :-)

Nemáš náhodou TDSo? U toho jsem to taky nikdy neslyšel :lol: :lol: :lol:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lion »

Je to normální jev chladnutí...Mě to dělá taky. Samozřejmě, že to neni jak, když hodiš kukuřici do mikrovlny a děláš popkorn, ale chvilkama to jen tak lupne. Nedělal bych si s tím starost. :wink:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pazda »

jo je to normalni, taky me to dela
error-motohanz

#15 Příspěvek od error-motohanz »

chlapi vy tu objevujete ameriku..... :lol:
Odpovědět