Tak potřebuju sundat přední kotouče a nejdou mě povolit šrouby na třmenu, ty dva 16 myslím ..... nemáte nějakej fígl ..... jsem bezmocnej palice, kladivo, úplně všechno je na pytel
Já je výdy povolil kvalitním očkovým klíčem a potom kladivo - postupně od menšího po větší, ale u 5 kg kladiva to většinou povolilo. Chce to prásknout jednou a pořádně
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Me to slo na dvou e36 jako prd, ale treba matice na spojovackach nesly vubec tak sem na ne dal ocko a misto rukama jsem tam dal hever a pomalu zvedal a slo to jako prd!
Ahoj. Zkus na ty srouby coca colu:-) zní to asi divne, ale na povolení šroubů mi to fungovalo, ale nevím jestli je to vhodné u brzd, aby to tam neudělalo nějakou škodu ještě víc. Těžko říct, je to na tobě jestli to zkusíš:-)
normalne vemes ocko a do nej zapojis druhy ocko a jak mas vetsi paku, tak to povolis jak hovno, ja sem to tak povolil v klidu, bud si vem teda druhej klic a zapoj je do sebe nebo na ten klic nasun trubku, pak to pude, ale ta trubka tam asi nepude, kuli rozmerum a hlavne tahat nahoru
Mafa píše:Ahoj. Zkus na ty srouby coca colu:-) zní to asi divne, ale na povolení šroubů mi to fungovalo, ale nevím jestli je to vhodné u brzd, aby to tam neudělalo nějakou škodu ještě víc. Těžko říct, je to na tobě jestli to zkusíš:-)
Tak to sem teda jeste neslysel! Ja pouzivam uvolnovac sroubu od Coyote a musim rict ze to fakt hodne moc pomaha...
Mně to šlo taky naprd, nakonec jsem našel hodně dlouhou ráčnu (trubka nebyla poruce) a přes nástavec jsem to povoloval až za tlumičem. Proč to vlastně sundaváš?
Fx píše:Mně to šlo taky naprd, nakonec jsem našel hodně dlouhou ráčnu (trubka nebyla poruce) a přes nástavec jsem to povoloval až za tlumičem. Proč to vlastně sundaváš?
Mám zvlněný skoro nový kotouče potřebuju nechat stočit...
hopiondra píše:me to taky neslo povolit a nechtelo se mi stim venku v zime zabajvat,povolil sem kotouc a vyvlikl sem ho:D ale nevim jestli to pujde i na e36
Fx píše:A nejsou tam nahodou sedmicky imbusy primo ve trmenu, ze bys sundal jenom tu jeho predni cast, ktera prave vadi sundani kotouce?
a nema nahodou pistky z obou stran? čímž by vytekla brzdovka a to byla hromada dalšího jebání.
ale mě se taky jeden na e36 nepodařilo povolit, ted nevím jeslti horní nebo spodní,tak jsem dal do třemu páčidlo a vytočil ho v tom druhym a prostě to tam přehodil tak
Potřebuji sundat kotouč, to znamená sundat třmen to je ok ty imbusi ty jdou, ale potom to uchycení třmenu je 16 klíč šroub http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... l-34_0369/ číslo 3 myslím a kotouč ven nejde, když nesundám ten velkej díl č.2 takže to je můj problémek ale asi to hodím v pondělí do servisu a bude... už mám od toho rozdrbaný ruce a pořád nic
Měl jsem stejný problém a nakonec jsem na každém třmenu jeden nepovolil, at jsem dělal co jsem chtěl(paka cca 2m, a pak stržení hlavy šroubu). Vyřešila to kamarádka flexa a nákup nových šroubů