Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Velky BC za 150 usd
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim toto sem nasel na ebay ...myslite ze to je komplet to co poterbuji na predelani maleho BC na velky ? neumim moc dobre anglicky http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-18-Button-On-Board-Computer-OBC-Wiring-E36-M3_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em122QQcategoryZ33598QQihZ006QQitemZ160207764136QQrdZ1QQsspagenameZWD2V
-
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:No jestli jsem to dobře pochopil, tak je z M3 a tím pádem tobě naprd..
Když jsem si zadal, kod bmw, kterej tam inzerent udává, tak vyšlo, že pasuje do všech motorizací. Jedno, jestli 6val, nebo 4val.
Tady je to jasně vidět:
http://bmwfans.info/part-65818357684/
-
- Kontaktovat uživatele:
surfis píše:dsvatos píše:No jestli jsem to dobře pochopil, tak je z M3 a tím pádem tobě naprd..
Když jsem si zadal, kod bmw, kterej tam inzerent udává, tak vyšlo, že pasuje do všech motorizací. Jedno, jestli 6val, nebo 4val.
Tady je to jasně vidět:
http://bmwfans.info/part-65818357684/
No tak jestli to tak je tak se omlouvám za mystifikaci. Žil jsem tedy v omylu. Ale asi by to chtělo někoho kdo to ví natuty..
trosku moze byt ale problem s poslanim. predsalen je to usa a my sme EU. cize to treba preclit. vybavovacky s tym. za tu cenu to zozenies aj v nemecku a bezproblemov, alebo aj v cechach alebo na slovensku. dokonca mozno aj lacnejsie. aj ked nie ako nove, ale bude vidno ze je pouzivany.
tot moj nazor na tu ponuku.
Hehe
Tak presne od tohodle chlapika jsem si velkej BC koupil(potom co mi nejaci hodni chlapci vybrali v aute celej stred, radio, digiklimu, velkej bc...chcipnete v pekle kurvy).
Neni to jen z M3, a i kdyby bylo, tak je to same co jinde.
Mne treba poslal BC z 323i.
Bezproblemove jednani s chlapikem, placeni skrz paypal, poslal mi to hned, z US to doslo za cca 6 dni.
Celkove s postovny to vyslo na 175$, coz je balada.
Clo a DPH zadny.
V pondeli to vezu mechanikovi, snad bude v poho fungovat.

Tak presne od tohodle chlapika jsem si velkej BC koupil(potom co mi nejaci hodni chlapci vybrali v aute celej stred, radio, digiklimu, velkej bc...chcipnete v pekle kurvy).
Neni to jen z M3, a i kdyby bylo, tak je to same co jinde.
Mne treba poslal BC z 323i.
Bezproblemove jednani s chlapikem, placeni skrz paypal, poslal mi to hned, z US to doslo za cca 6 dni.
Celkove s postovny to vyslo na 175$, coz je balada.
Clo a DPH zadny.
V pondeli to vezu mechanikovi, snad bude v poho fungovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
btw. tady prodava dalsi 3 ... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-18-Button-On-Board-Computer-OBC-Wiring-E36-M3_W0QQitemZ180215553027QQcmdZViewItem?hash=item180215553027
jinak kostiku odkut jses ? porad nad tim uvazuju ...z edotoho pudu ....
jinak kostiku odkut jses ? porad nad tim uvazuju ...z edotoho pudu ....
-
- Člen Klubu
"18-ti tlačítkovej BC", s drátama, přípojkama a kabelama.. paráda
Ta cena není marná a jsem rád, že je to takhle k sehnání. Ale co obnáší to připojení, přeprogramování, řídící jednotka.. např. do 323i co mám já. Mám tam navíc jen 9 čudlík - mrzáčka (btw, což není BC).
Ptal jsem se na to zběžně a prý to připojit nejde. Ale já jsem si původně myslel, že na to jednotka a čidla předpřipravený v autě jsou.
Určitě to bude někde v tématech, ale ještě jsem se k tomu nepročetl.
--------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řeším dodělání/připojení tempomatu. Má to stát s prací 10.000,- Čili je otázka, co stojí udělat komplet ten BC.

Ta cena není marná a jsem rád, že je to takhle k sehnání. Ale co obnáší to připojení, přeprogramování, řídící jednotka.. např. do 323i co mám já. Mám tam navíc jen 9 čudlík - mrzáčka (btw, což není BC).
Ptal jsem se na to zběžně a prý to připojit nejde. Ale já jsem si původně myslel, že na to jednotka a čidla předpřipravený v autě jsou.
Určitě to bude někde v tématech, ale ještě jsem se k tomu nepročetl.
--------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řeším dodělání/připojení tempomatu. Má to stát s prací 10.000,- Čili je otázka, co stojí udělat komplet ten BC.
-
- Člen Klubu
pgrno píše:trosku moze byt ale problem s poslanim. predsalen je to usa a my sme EU. cize to treba preclit. vybavovacky s tym. za tu cenu to zozenies aj v nemecku a bezproblemov, alebo aj v cechach alebo na slovensku. dokonca mozno aj lacnejsie. aj ked nie ako nove, ale bude vidno ze je pouzivany.
Objednat balíček z ameriky dnes není problém. Přišlo mi to taky celkem rychle. Stálo to však jen 500,- Kč.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja sem si objednal primo ten BC o kterem jsem psal stalo to 3100 i s dopravou , balicek prisel za 6 dnu .... a bylo na nem razitko BEZ CLA ....balicek prisel ve vypolstrovane obalce a vse bylo v poradku a co se tyce montaze si myslim ze to staci vse napojit na ridici jednotky a na napajeni a pojedeto popr . se to necha naprogramovat va 4 nebo 6 valec
a sem si objednal primo ten BC o kterem jsem psal stalo to 3100 i s dopravou , balicek prisel za 6 dnu .... a bylo na nem razitko BEZ CLA ....balicek prisel ve vypolstrovane obalce a vse bylo v poradku a co se tyce montaze si myslim ze to staci vse napojit na ridici jednotky a na napajeni a pojedeto popr . se to necha naprogramovat va 4 nebo 6 valec
pozeral som ten link.. chalan ma este tri.. pise, ze su k tomu aj kable, a ze priklada aj schemu zapojenia...
ty si si to objednal.. dosla ti aj ta schema ? je komplikovane to zapojit ? kam vsade sa to pripaja... resp. ak si to uz rochodil.. funguje to ako ma ?
celkom ma to totiz laka.. a isiel by som do toho, len chcem vediet, ci s tym ma uz niekto nejake skusenosti...
diik