parada to se vám kuwa frajeři když vam ty kolesa vešli bez prace dik
neděla vám problem u těch předních kol že je tak malo mista mezi kolem a blatníkem(je to hezké) např.když vjedeš do diry nebo při rychlejší jizdě v zatačce (naklon)
V zadu sem si lemy valcoval,tahal ven. Ve predu to je jen tak tak. Na aute je stavitelny podvozek,tak ze je to vytocene aby to bylo ok. Hlavne nepruzi jako original. Je to takova zehlicka. V predu 8x18,vzadu 9x18. Pneu 225/40 a 235/40.
ja mam taky ve předu kola 8*18 ale dam tam pro jistotu 215/40/18, jedu v lete na dovču s rodinou takže budem naloženi tak ať to neděla neplechu,ja stavitelný podvozek nemam ,ale budu tam davat tlumiče snižené a tužši bilsteiny tak jsem zvedavy,pružiny tam jsou nějaké progresivní ani nevim co to znamená nějaké ventura jsou new a podle ceny by neměly byt moc špatné 5000po slevě
a taky bude nižší ,do zadu pokud to všechno dobře dopadne mrsknu 245/35 ,vysledek doufam bude stat za ty starosti . vubec mě nenapadlo co to bude obnášet za lítaní a schanení zatim starych pneu na vyskoušení,na kolech jsem už měl všechny možné velikosti kromě těch finálnich zatim na to už kašlu než tam dam ten podvozek ono to bez toho asi nemá cenu
Dozadu bych takhle siroke nedaval. Je to moc dle meho nazoru. Ja tam mel 235 a chtelo to jen 225. Jinak tohle auto uz stejne nemam. Tet jsou kola na petce.
Abych nezakladal novy topic tak obnovim tento stary Mam kola R.O.D vpredu 8.5Jx18" a vzadu 10Jx18" Auto mam snizene asi o 3cm a vzadu to obcas malinko dre o blatnik, proto se ptam jestli je tu nekdo kdo by umel vytahnout zadni lemy(nejlepe z Prahy a okoli:)) o 0.5cm - 1cm. Jeste jsem zapomel gumy vpredu 225/40 a zadek 265/35. Jo a jo a jedna se o 5er e39.