Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Centrální zamykání e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
_peper
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od _peper »

Mě dálkou vytahování okýnek taky nefunguje, ale já mám to zapojení alarmu celý nějaký pochybný, nemám totiž origo :?
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Pazdi »

Killca píše:
Pazdi píše:mám dva klíčky s dálkou...zkoušel jsem to oběma...a nic...
estli to nemám nastavený, tuší někdo, jak to nastavit?:)

mas vubec elektricky okinka? :-D hehe

:lol: :lol: kousek výš jsem psal, že když otočím klíčkem v zámku, tak okna dojedou...ale prostě dálkou mi to nende:-p
jurasis

#23 Příspěvek od jurasis »

Přes zámek to jde, přes dálku jen komfortní výbava...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Killca

#24 Příspěvek od Killca »

Pazdi píše: :lol: :lol: kousek výš jsem psal, že když otočím klíčkem v zámku, tak okna dojedou...ale prostě dálkou mi to nende:-p

hehe :D :D no jo sorry, ale uz sem se lamal ve svech kdybys to zkousel na dverich bez elektriky :D :D

jurasis píše:Přes zámek to jde, přes dálku jen komfortní výbava...

no tak sme prisli certovi na kloub, prave znamej mel 325TDS rv94 a 325i rv94 a zaviralo mu to okinka na dalku no a ted se teda dovidam ze mel komfortni vybavu v obou, takze to je tim
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Pazdi »

komfortní výbavu...tím se myslí co přesně?:)
jakože řekl bych, že nemám nějakou social edition....no případně...jde tam ta "komfortní výbava" nějako dorobit?:)
Janda

#26 Příspěvek od Janda »

1. Foto bohužel teď nenabídnu, jsem rád, že to mám složené...ale z fotek stejně nic nevyčteš..Potřebuješ pořádný schémata, jak auta, tak alarmu...

2. BMW má pozitivní logiku...čily výstupy alarmu + , alespoň doufám, že to tak maj všechny, ale ten muj to tak má (316i, r.v. 1993-starý model)

3. Nevím, co řešíte s double-lockem a způsobama zapojení...prostě nějaký pin na jednotce centrálu je lock, nějaký jiný je double-lock, ale teď z hlavy nevím, který je který...

4. Dojezd oken, při zamknutí na dálku musíš mít zapojený, pokud to autoalarm umí - většina by to měla umět a origo to podle mě musí umět...
TeskMaster

#27 Příspěvek od TeskMaster »

Mam podobny problem nezavira mi to okna klickem(dalku nemam a alarm taky ne). Je to rozbity nebo spatne nastaveny?
Killca

#28 Příspěvek od Killca »

TeskMaster píše:Mam podobny problem nezavira mi to okna klickem(dalku nemam a alarm taky ne). Je to rozbity nebo spatne nastaveny?

koukni na zpravu od jurasis, dale se nic nevi
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
vlabe

#29 Příspěvek od vlabe »

Zdar,

Pri podrzani klucika v zamykacej polohe sa predlzi zamykaci impulz (nie vsetky E36-tky tuto funkciu maju) a ten dotiahne okna (cez dialkove ovladanie na kluciku to nefunguje, ten len vysle signal a dalej ho nedrzi...). Vacsina autoalarmov ma funkciu predlzenia zamykacieho impulzu, takze to staci len nastavit. Pri tych co nemaju je jednoduche domontovat predlzovac zamykacieho impulzu...
napr.
http://www.levnealarmy.cz/eshop/elektri ... -m-03.html

Ja som si montoval komplet alarm sam, a zatial funguje :)
aur77

#30 Příspěvek od aur77 »

vlabe píše:Zdar,

Pri podrzani klucika v zamykacej polohe sa predlzi zamykaci impulz (nie vsetky E36-tky tuto funkciu maju) a ten dotiahne okna (cez dialkove ovladanie na kluciku to nefunguje, ten len vysle signal a dalej ho nedrzi...). Vacsina autoalarmov ma funkciu predlzenia zamykacieho impulzu, takze to staci len nastavit. Pri tych co nemaju je jednoduche domontovat predlzovac zamykacieho impulzu...
napr.
http://www.levnealarmy.cz/eshop/elektri ... -m-03.html

Ja som si montoval komplet alarm sam, a zatial funguje :)

nazdarek, alarm nemam a ani nechcem, ale chcel by som aby mi pri zamykani dialkou dovrelo okna (klucikom mi to ide). Staci mi tam namontovat predlzovac impulzu a pojde mi to? Kam sa to vlastne montuje? VDAKA!
vlabe

#31 Příspěvek od vlabe »

Nazdar,

presne tak staci len domontovat predlzovac zamykacieho impulzu. Tu mas schemu zapojenia:

http://www.levnealarmy.cz/get_file.php? ... download=0

Na modry vodic miesto impulzu z autoalarmu zapojis impulz zo zamku
Sklenka
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Sklenka »

Ahoj, doporucili byste mi nekdo znacku typ, co do e36tky... Neorientuju se a nechci koupit smejd, ale neco spolehlivyho... Chci jenom na dalku odemknout zamknout, max dovreni oken. Nic vic. Diky
Foldas

#33 Příspěvek od Foldas »

kup si dalku od uživatele FX tady na foru
Odpovědět