Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Odber proudu - E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
oxygen

#1 Příspěvek od oxygen »

Posledni dobou pozoruju, ze se mi pri delsim odstaveni auta (10 az 14dni) uplne vybije baterka. Mel jsem podezreni na autoradio, tak jsem ho vyhodil. I tak jsem nameril odber cca 0.3A v klidu na kabelu, co vede od baterky do kabiny. Pres pojistky, krome zanedbatelneho 0.07A pojistkou cislo 46, nic netece.
Dal jsem zkousel vyndat RJ centralu (byla opravovana), odpojit osvetleni v kufru. Vse bezvysledne...
V kastliku ani jinde nic nesvitilo, alarm nemam.
Chyba bude teda zrejme nekde pred pojistkama...
Neresili jste nekdy neco podobneho? Jeste doplnim, ze odber je mereny v odemcenem stavu (v garazi ho nezamykam).
Diky za veskere nazory.
Tehu

#2 Příspěvek od Tehu »

14 dni je dlouha doba na to prd :-) to uz muzes mit taky vysipanou baterku ze ti nedrzi
nebo se ti to bude nekde kostrit a to se tezko hleda staci trochu naruseny drat nekde a je to ... kamos to mel na medvedovi a taky na to neprisel :)
oxygen

#3 Příspěvek od oxygen »

Baterku jsem prave z toho duvodu vymenil. Myslel jsem si, ze pres zimu uz nedrzi, takze jsem bez nejakeho promerovani koupil novou. Jenze to dela i u ni :?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

0,3A už je docela dost.. Je to úbytek určitě na káblu co jde do kabiny? Protože jednou tady někdo řešil něco podobnýho a byl to špatnej altík. Nechal ho zrepasovat a bylo to OK.
oxygen

#5 Příspěvek od oxygen »

dsvatos píše:0,3A už je docela dost.. Je to úbytek určitě na káblu co jde do kabiny? Protože jednou tady někdo řešil něco podobnýho a byl to špatnej altík. Nechal ho zrepasovat a bylo to OK.

Mas pravdu, taky jsem to tady cetl... Ale je to na 100% kabel, co jde do kabiny. Na kablu, co jde nad motorem k altiku, zadny odber neni.
Nekdo mi rikal, ze to muze delat i to, ze je auto odemcene. Kazdopadne pri zamcenem aute, jsem to nepromeroval. I kdyz RJ centralu byla vyndana a bralo to stejne.
Odpovědět