potrebuju poradit jestli maji vsechny e 36 pylovej filtr popř.kde ho najdu (nemam klimu),a hlavne se mi zda ze to malo topí,motor se ohreje celkem rychle ale aby to poradne topilo tak to musim mit porad vytoceny jako krava,tak jestli s tim nekdo nema zkusenost.dik
Mám podobnej problém na 316i Jednak to skoro netopí jednak se to skoro neohřeje dokud tomu nedám. Hod před chladič kus lina či tak něco a ohřeješ to a zároven budeš i topit. (nevím jestli sis všim ale teplej vzduch nejde z palubky ale jen na okna a na nohy)
shade120l píše:Mám podobnej problém na 316i Jednak to skoro netopí jednak se to skoro neohřeje dokud tomu nedám. Hod před chladič kus lina či tak něco a ohřeješ to a zároven budeš i topit. (nevím jestli sis všim ale teplej vzduch nejde z palubky ale jen na okna a na nohy)
jestli se ti to neohřeje a netopí to tak to bude s největší pravděpodobností termostat.... a jestli ti můžu poradit tak tomu moc nedávej když není auto ohřátý abys nemusel měnit motor....
Jestli nemas klimu tak nevim jestli novejsi modeli ale v 92 neni a myslim si ze neni v zadny 36ce bez klimy...No a netopi...Kdyz netopi tak je chyba nekde jinde ale jestli topi malo tak si vycistiu pruduchy a nak tu cestu od motoru do kabiny...Me to dost pomohlo...A jak tu psal ze nefouka na oblicej teplo...To je kvuli bezpecnosti...Me to taky sra.o a tak jsem koupil bawo s klimou kde si to mohu prepnout na teplej ofuk
shade120l píše:Mám podobnej problém na 316i Jednak to skoro netopí jednak se to skoro neohřeje dokud tomu nedám. Hod před chladič kus lina či tak něco a ohřeješ to a zároven budeš i topit. (nevím jestli sis všim ale teplej vzduch nejde z palubky ale jen na okna a na nohy)
termostat mam vymenenej a moc to nepomohlo,ale rikam ze i kdyz je motor ohratej tak to malo topi. kamos ma e30 se stejnym motorem a tomu to topi jako krava uz kdyz ma rucicku kousek za modrym a me to netopi i kdyz to mam ohraty na 80. neni tam nekde naka klapka na teplej a studenej vzduch?
jak ma spravne fungovat ventil na topeni? jsem ho vyndal nechal pripojenej a tocil s koleckem teploty-vzdycky v nem cvakne ale ta kuzelka co tam je se mi vrati zpatky,tak si myslim ze se ta kuzelka jenom jakoby odjisti a zveda ji tlak vody,ale nevim....