na mé e36 mi nejdou zhasnout př. světla - zhasnou asi až tak na dvacáté pootočení ovladače a z toho to někdy vyjde už na poprvé.
V elektrice se vůbec nevyznám tak se chci zeptat jestli s tímto nemáte někdo zkušenosti
Zkus ten vypínač vyndat a prostříkat.Ze spoda se jen povolí jeden šroub a hezky se to dá vytáhnout.Když to bude stejný tak si pak od někoho puč jinej vypínač a kdyč ani to nepomůže tak to relé třeba.
podle mě to bude taky bud relé nebo vypínač.....relé najdeš v motorovém prostoru uplně nahoře napravo...které to je ti z hlavy neřeknu,to zjistíš sám..
Griffith píše:Díky všem, bylo to relé takže 200,- z vrakáče (to mi přišlo docela dost hodně) ale co hlavně že funguje
měl ses ozvat, mám doma komplet relátka z býv. auta:-p jinak hlavně, že už to funguje;-)
požil jsem relé co jsem původně koupil v SOTEA v Ostravě pro zapojení mlhovek. Nečekal jsem že si řekne o dvě kila A to jsem tam ještě kupoval vypínač mlhovek -ten za tři - říkám si no nic pětikilo v p... ale uz muzu konecně zapojit mlhy bo mi ten borec ze Sotea říkal že nic víc nepotřebuju že v autě je sto pro příprava pro zapojení a ejhle ono nic, takze ted ještě sháním kabeláž a konektory