auto jede normálně...dokud se nedostane do většího zátahu. Třeba po padesáti kilometrech na dálnici jakoby tam přestala téct nafta a prostě nejede, že sotva předjedu kamion. Šedej kouř, když se vypne motor a zase zapne, chvíli je to ok, ale po chvíli to samý. Váhu vzduchu jsem zkoušel, EGR taky a na počítači se pořád ukazuje čerpadlo. Bohužel je to normální a u tohohle typu ho bude muset dělat každej. Teď jenom sháním, jak to vyřešit, protože pětatřicet táců se mi dávat nechce.
měl jsem to i v servisu, kde dělají jenom Bmw a i tam mně řekli, že vstřikovací. Nevím, jsem z toho jelen, ale má to všechny příznaky toho vstřikovacího. I to vyběhlo na diagnostice.
...tak ať ti to dobře dopadne. Já ještě jedu zejtra jednou na diagnostiku, protože už si tím taky nejsem jistej. Někde jsem četl, že i když se to čerpadlo udělalo, tak to dělalo dál. Snad to nebude tvuj případ. Známej to samý měl na Audině a prej to byly turbo...nějak blbě se natáčely lopatky. Ale jemu zase na počítači vyskočilo to turbo.